Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan oldjuk meg ezt a kérdést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg ezt a kérdést?

Figyelt kérdés

Tervezzük az esküvőt, de a vendéglistánál probléma akadt. Kb 50 fős (vagy valamivel nagyobb) esküvőt tervezünk, családdal, közelebbi rokonokkal és barátokkal. Sajnos az a helyzet, hogy én a párom haverjait finoman szólva nem igazán kedvelem. Erről tud a párom, de azt nem, hogy olyannyira nem bírom őket hogy az esküvőmön sem szeretném őket látni. 6 férfiról van szó, vérbeli bunkó, rosszindulatú emberek akik végtelenül menőnek hiszik magukat (szerintem mindenki ismeri ezt az embertípust) Az fix, hogy lerészegednének és túlordítanák a lagzit, de attól tartok hogy jófejségből meg vicceskedésből a szertartást sem ülnék nyugodtan végig. Említettem ezt a páromnak, azt mondja majd beszél velük, de nem hiszi, hogy ne vennék az esküvőnket komolyan. A lagzira csak húzta a száját, neki nem lenne probléma az őrjöngés, de én nem kocsma hangulató lagzit szeretnék.

Egyfelől tudom hogy nem panaszkodhatok, mivel én is meghívom a barátnőimet, de az említett személyeket tényleg nem szívesen látom az esküvőmön.

Szűkebb körű esküvő nem jöhet szóba, mindketten legalább ekkorát, ha nem nagyobbat szeretnénk.

Ti ezt hogyan oldanátok meg?

2021. jan. 14. 11:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
16%
Lehet ebben az egyben nem egyeztek, de ebben annyira nem hogy egy anonim fórumon ismeretlenektől több mint egy évvel előtte kérsz segítséget.. és mèg a súlyát sem érzed a dolognak.
2021. jan. 14. 13:22
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Én megbíznék a páromban, ő ismeri őket jobban. Rákérdeznék, hogy szerinte van-e esély, hogy balhét csinálnak a szertartáson. Ezt amúgy nem tartom valószínűnek, azért nagyon kevés ilyen hülye van. Meg nem hiszem, hogy a barátjuk esküvőjét ennyire ne tartanák tiszteletben.

A lagzi más kérdés. De ha belegondolunk egy bulinál mindig benne van a pakliban, hogy valaki berúg és vállalhatatlan lesz.

Én kerítenék néhány biztonsági embert, hogy ha úgy alakul, akkor kidobják őket. Vagy B megoldás: nincs lagzi, csak valami vacsora.

2021. jan. 14. 13:34
 13/28 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a párom és az, hogy a barátai otegyenek, fontosabb, mint hogy a lagzi "tökéletes" legyen. Szerintem marhára gáz, hogy nem akarod neki megadbi a lehetőséget, hogy azokkal ossza meg az örömet, akikkel akarja. Olyan, mintha az esküvő csak rólad szólna, ő meg le van szarva.
2021. jan. 14. 14:17
 14/28 A kérdező kommentje:

Fontos számomra hogy a párom is jól érezze magát és hogy az ő kívánságai is teljesüljenek, ezért keresek ötleteket hogy hogyan lehetne megoldani úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Például nagyon jó ötletet írt valaki, hogy szertartás legyen, buli ne, ez is egy lehetséges megoldás, viszont mindketten szeretnénk lakodalmat.

Figyelembe veszem hogy ő mit szeretne, csak nem szeretném, hogy páran elrontsák a nagy napot.

Köszönöm szépen a válaszokat, szívesen olvasok még ötleteket!

2021. jan. 14. 14:30
 15/28 anonim ***** válasza:
68%
Madarat tolláról.....
2021. jan. 14. 14:35
 16/28 anonim ***** válasza:
45%

Mit szólnál, ha ő mondaná, hogy az esküvőjén(!) nem szívesen látja a barátnőidet, mert szerinte vállalhatatlanok?

(szerintem a ti esküvőtök,nem a te esküvőd...)

2021. jan. 14. 14:38
 17/28 anonim ***** válasza:
56%
Dr nincs megoldás. Nem lehet őket félig elhívni. Vagy nem hívod el, és akkor egy önző dög vagy, és csak rólad szól az egész, vagy figyelembe veszed a párod és beletörődsz, hogy esetleg nem lesz "tökéletes" s lagzi. Mégis mit tudnánk elrontani amúgy? Ha beisznak, hát beisznak. A lagzik már csak ilyenek..
2021. jan. 14. 14:41
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
A lakodalom és az esküv arról szól, hogy az ifjú pár a szeretteivel együtt ünnepel. Ha a párom, akivel az életem akarom összekötni, akinek megfogadom, hogy a haláláig mellette leszek (Tudod mit jelentenek, mekkora súlya van ezeknek a mondatoknak?) a legjobb barátjának, egy sáros, koszos vadkant tart, akkor bizony az esküvőnkön egy sáros koszos vadkan fog az első sorban ülni. Mert annak a vadkannak épp úgy szerepe volt eddig és ezután is az életében annak akit én szeretek. Az, hogy összekötjük az életünket azt jelenti, hogy én a legközelebbihelyet adom magam mellett neki és ő azt adja nekem, de ettől még nem lökünk ki és nem is várjuk el, hogy ő kilökjön bárkit is az életéből.. és ha vannak ilyen emberek az életében akkor legyenek bármilyenek, ott a helyük az eddigi egyik legnagyobb napján. Mert ez az ő nagy napja is. Ha veled vagy veletek valami történik ezek az emberek lesznek mellette.
2021. jan. 14. 14:48
 19/28 anonim ***** válasza:
37%

#18, ennél jobban ezt meg sem lehetne fogalmazni!!!! 100%ig egyetértek

#16 voltam

2021. jan. 14. 14:52
 20/28 A kérdező kommentje:

Évekkel ezelőtt úgy indítottuk ezt a témát, hogy (anyagi okokból) csak a szűkebb családi körrel fogunk esküvőzni, de ezt a szükség diktálta volna.

Esélyes, hogyha nem sikerül dűlőre jutni akkor mégiscsak marad a családi ünneplés, csak a tágabb családi körrel.

Persze most csak ötletelgetek, jelenleg olyan esküvőt szeretnénk, ahol a barátaink (mert sok közös, nagyon közeli barátunk van akiket szívesen látnánk) is jelen vannak. Itt vetette fel a párom, hogy ha a közös barátok jönnek, akkor jöjjön a többi közeli barát is.

Na, majd megbeszéljük még, van időnk :)

2021. jan. 14. 14:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!