Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg ezt a kérdést?
Tervezzük az esküvőt, de a vendéglistánál probléma akadt. Kb 50 fős (vagy valamivel nagyobb) esküvőt tervezünk, családdal, közelebbi rokonokkal és barátokkal. Sajnos az a helyzet, hogy én a párom haverjait finoman szólva nem igazán kedvelem. Erről tud a párom, de azt nem, hogy olyannyira nem bírom őket hogy az esküvőmön sem szeretném őket látni. 6 férfiról van szó, vérbeli bunkó, rosszindulatú emberek akik végtelenül menőnek hiszik magukat (szerintem mindenki ismeri ezt az embertípust) Az fix, hogy lerészegednének és túlordítanák a lagzit, de attól tartok hogy jófejségből meg vicceskedésből a szertartást sem ülnék nyugodtan végig. Említettem ezt a páromnak, azt mondja majd beszél velük, de nem hiszi, hogy ne vennék az esküvőnket komolyan. A lagzira csak húzta a száját, neki nem lenne probléma az őrjöngés, de én nem kocsma hangulató lagzit szeretnék.
Egyfelől tudom hogy nem panaszkodhatok, mivel én is meghívom a barátnőimet, de az említett személyeket tényleg nem szívesen látom az esküvőmön.
Szűkebb körű esküvő nem jöhet szóba, mindketten legalább ekkorát, ha nem nagyobbat szeretnénk.
Ti ezt hogyan oldanátok meg?
Egyrészt nem értem, mit terveztek MOST, amikor még semmilyen lakodalmat nem lehet tartani, és a legszűkebb család sem tud elmenni étterembe, mivel kötelezően zárva vannak.
Másrészt 1-esnek igaza van. Nem véletlenül született ez a mondás: "Madarat tolláról, embert barátjáról."
Ismerem az ilyen típusú embereket, nagy pofájúak, rossz poénokkal, hangosak, irritálóak, de amikor a barátjukról van szó mindegyik képes akár órákat is vigyázba állni, ha arról van szó.
A vőlegényed szépen megmondja nekik, hogy ez számára fontos és ők mivel felnőtt emberek valószínűleg megteszik a kedvéért. Jó téged nyilván nem fognak kedvelni a kényszer kirakat esküvő miatt, de nem is ez a cèl gondolom, hanem az, hogy minden "tökéletes" legyen. Addig még úgyis van idő mivel most egy darabig ekkora eseményt nem lehet szervezni.
Kizárt, hogy kulturáltan viselkednének. A kérés, hogy tegyék meg csak felbőszítené Őket. Tele fogják cseszni az esküvőt idióta poénokkal.
1 verzió: nem hívtok meg senkit, nem csináltok nagy lakodalmat, csak szűk családi kör, sem az Ő idióta barátai nincsenek ott, és úgy fair, hogy a Te barátnőid sem.
2 verzió: meghívatod az idióta haverok szüleit is, hátha van visszatartó ereje
3 verzió: beletörődsz, hogy életed legfontosabb és legszebbnek dedikált napját, pár amcsifilmes kliséken szocializálódott egoista bohóc tönkre fogja vágni
4 verzió: a jövendőbelid szól neki és reménykedsz, hogy nem lesz gond (de garantáltan végig fogod stresszeli a lagzit)
Vészterv: ha a lagzin eleged lett ezekből a "haverokból", egy látványos hiszti Őket okolva (hangosan ordítva, hogy "miért kell nektek életem legfontosabb napját szétb@$zni") és viharos távozás. Garantált hatás!
Van még egy megoldás: Ha elég nagy melled van és van munkahelyed is, akkor inkább gyere hozzám feleségül - nekem nincsenek idióta haverjaim, akik szétcsesznék a lagzit. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!