Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal nem akarunk templomi esküvőt, miért olyan nagy baj ez?
Se én, se a párom, se az én szüleim nem akarunk templomi esküvőt, de leendő anyósom erősödik hogy legyen.
Egyrészt egyikünk sem vallásos, párom meg van keresztelve, én nem.
Másrészt nem érezném jól magam ott hogy olyan dolgokat fogadok meg amiket nem hiszek. Fölösleges.
De anyósom akarja, mondta hogy beszélt egy most nem tudom hogy pappal vagy lelkésszel, aki megtudná oldani ezt hogy nem vagyok megkeresztelve, össze adna úgy minket, csak menjünk el vele megbeszélni. Én mondtam neki hogy nem szeretnénk értse már meg. Párom is mondta már neki hogy fejezze be. Ekkor mondtam hogy ő szerinte ILLIK templomba megesküdni, meg szép. Meg azt mondta hogy ha nem lesz templomi esküvő akkor ő nem jön. Én erre mondtam neki hogy engem ne zsaroljon.
De amúgy nem értem hogy miért erőlteti, mivel eddig csak 2 éve jár templomba, meg előtte gyerekként. Mondja hogy utálja a képmutató embereket a templomban, szerintem ő is az.
Már nem csak én unom, ha nem az egész családom, párom és aposom. Egyedül ő akarja csak. De én meg azt szeretném hogy ha leállna ezzel, megértené és elfogadná ezt a tényt, hogy nem lesz és hogy legyen ott az esküvőn.
Nem tudom mit csináljak vele, ez már sok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!