Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor kezdtétek el az esküvőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdtétek el az esküvőtöket szervezni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mennyi idővel előtte. Kinek hogy ment? Bármi jöhet.

2020. nov. 23. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Tavaly oktober legvegen talalkoztunk az eskuvoszervezovel, ez utan kovetkezett 3het amig kivalasztottuk a segitsegevel a helyszint, szolgaltatokat, intenziv levelezes, telefonalgatas,(kulfoldon elunk). Talalkozo az Atyaval, aki emailben jelolte ki januari datumot. Neten rendeltem a menyecskeruhat, feher cipot, menyecskeruhahoz a feketet.

Tavban leegyeztettem novemberben a meghivossal a meghivokat, fotosarkossal a parametereket. Meghivot csalad kipostazta, mi pedig pdfben is kikuldtuk.

December vegen mentunk haza, vegigkostoltam a sutiket, megrendeltem a tortat, beszereztuk a palinkakat amit a helyszin engedett bevinni, talalkoztam a dekorossal, atbeszeltuk hogy mit szeretnek, Volt egy alkalom probasmink, probahaj, elhoztam a ruhat a szalonbol.

Parom intezte decemberben a templomba szukseges papirokat, en viberen november-december a fotossal h kb milyen kepeket hol es mikor szeretnenk.

Parom eskuvo heteben szabin volt, amit a helyszinre kellett vinni, azt intezte, en csak csutortokon erkeztem, vettem meg lezervagott bugyikat.

Szombaton jott reggel a fotos, sminkes, fodrasz, az eskuvoszervezo popecul inditotta a taxikat a csaladtagokkal a helyszinre, nagyon flottul ment minden, csak a parom miatt volt nagy eskuvo, de maximalisan el tudtam en is engedni magam, nagyon szep esemeny volt, jo visszaemlekezni ra, plane h meg ott volt mindenki, februarban jott be a Covid.

2020. nov. 24. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2019 júliusán 2020 júniusra. A szombati és népszerű időpont miatt már így is volt foglalt szolgáltató. De ha kevésbé népszerű és akár nem szombati esküvőt választotok,akkor elotte pár hónappal is le lehet szervezni. Szombati időpontra és szezonra minél előbb. kb.masfel,egy évvel előtte. Minél hamarabb megvannak a szolgáltatók,annál inkább fellélegezhettek és foglalkozhattok az egyéb dolgokkal. Én pl.ruha próbán elotte évben októberében voltam,azt vártam a legjobban.
2020. nov. 24. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:

2018 novembertől 2019 májusig, pontosan 6 hónap különbséggel. :)

Novemberben megtaláltuk a helyszínt - hozzátartozik hogy vasárnapi esküvőt tartottunk, tudtuk hogy esélytelen a szombati ilyen közel, de 1 évet várni nem akartunk, de nyár közepén házasodni.

A helyszín adta a vendéglátást, így ezt is letudtuk ott.

November-december-januárban választottunk magunknak szertartásvezetőt.

November végén-decemberben néztem magamnak ruhát, szerencsére hamar találtam olyat, amit megszerettem.

December elején megvettük a karikagyűrűket, amiket esküvőig jeggyűrűként hordtunk, a jobb kezünkön. Szintén decemberben találtunk a környéken 2 tortást, akiktől rendeltünk kóstolót, és végül az egyiket kiválasztottuk.

December-januárban szerveztük a polgári esküvőnket (külföldön, férjem külföldi és ott sokkal egyszerűbb volt).

Időközben fotóst is találtunk magunknak (december magasságában), akivel jegyesfotózást pont Valentin napkor tudtuk megejteni. :)

Február környéként beszéltem több dekorossal, illetve a végső dekorossal külön leültünk ötletelni.

Időközben az apróságokat megvettem - cipő, harisnya, stb.

Legfoglaltam a sminkest/fodrászt - 1 ember volt, innen a környékről.

Március közepén volt a polgárink + még azt külföldön hitelesíteni kellett.

Áprilisban volt a próbasmink/haj, második körös dekor-egyeztetés, ruhaigazítás, köszönőajándék-beszerzés, illetve 2 héttel az esküvő előtt egy bejárás-egyeztetés a helyszíni szervezőkkel és a dekoros/virágossal.

Apróbb dolgokat - gyűrűpárna, esernyő, vendégkönyv, köszönőajándék, stb. ekkor szereztük be. Az ültetőkártyákat én csináltam ekkor.

Ekkor csináltam meg a zenét is - USB stickre - mert nem akartunk a viszonylag rövid esküvőnkre DJ-t, helyette egy jófej technikus srácot adott a hely, mi meg vittük a zenét.

Ocsmány egy időnk volt aznap, még jó hogy bentire szerveztem, de fantasztikus volt mindenki (vendégek, személyzet, fotós), és a kezdeti nehézségek/aggályok ellenére csodás nap lett.

Hozzáteszem, mi mindent próbáltunk minél egyszerűbbre megszervezni, de közben voltak dolgok ami adott neki egy alap elenganciát, ami nekem fontos volt - pld. egy gyönyörű villaépületben tartottuk Pesten. De kevés dologhoz ragaszkodtam és elég rugalmasak voltunk pld. dekort illetően is, azért is mert a hely maga olyan gyönyörű volt, hogy csak kiemelni kellett apró dolgokkal.

És a hely ahol voltunk, adta az ételt, italt, desszertet, sőt végül a fotózkodásunk is ott volt az időjárás miatt, szóval ez mind nagyon praktikus volt.

Így egyébként szerintem bőven elég a fél év, de ugye mi viszonylag kevés dologhoz ragaszkodtunk és vasárnappal kapcsolatban is rugalmasak voltunk. Sajnos közben nekem a munkahely maga egy pokol volt, de még így is sikerült elég jó tempóban megszervezni mindent (ja és a szervezés 80%-át én vittem el, mert a férjem eléggé alapul beszéli csak a magyart).

2020. dec. 7. 10:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D
2020. dec. 8. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!