Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A nőknek miért annyira fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért annyira fontos az eskvő?

Figyelt kérdés
Oké, hogy az ember szerencsés esetben életében eyszer megy férjhez, de annyi nőt ismerek, akik már szinte betegesen előre betervezik, hogy milyen eskvőt akarnak. Nincs is barájuk, vőlegényük, de ők ilyen ruhát akarnak, ennyi embert mehívni, ilyen ételt, olyan lagzit. A férfiak, meg felvesznek ey öltönyt, meghívnak pár rokont, barátot, ismerőst és ennyi. A nőknek miért ennyire fontos ez a dolog, hogy sokan már betegesen tervezgetnek? De, ne kifogásokkal érveljetek!
2010. aug. 5. 20:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
61%

MÁR MEGBOCSÁSS! én felvonultattam egy szempontot. kicseszettül nem érdekel, hogy te mit és hogyan gondolsz ADDIG, amig nem akarod azt rám és másokra erőltetni! olyan minősíthetetlenül estetek egymásnak, hogy az na! és általában ezen a fórumon igy esnek egymásnak az emberek. Minden héten olvasok egy olyan kérdést (sokra már nem is reagálok), ami arról szól, hogy aki házasodik, az hülye. És hogy milyen király és klasz élettársként élni, vagy még úgy se. És milyen király, ha az ember 13 évesen veszti el a szüzességét, és váltogatja a partnereit, az oráltól a kakipisiszexig kipróbálva mindent. és aki klasszikus elveket vall, az hülye és unalmas és dögöljön meg! Naponta több ilyen egymásnak esést olvasok!

MIÉRT NEM LEHET EZT EGYMÁS SZIDALMAZÁSA NÉLKÜL LEÍRNI??? MIÉRT NEM LEHET MEGÍRNI A VÉLEMÉNYED, AZTÁN TOVÁBBÁLLNI. MÉRT KELL EGYMÁS GYŐZKÖDNI, AMIKOR HASZTALAN!

Én csak ezt akartam kérdezni.

Amúgy meg felhoztam egy olyan szempontot, amit SOHA NEM SZOKTAK felhozni! gondoltam, hogy hátha MAGÁBAN MINDENKI átgondolja... én nem foglak erről győzködni.

NEM A VÉLEMÉNY A PROBLÉMA, HANEM AZ EGYMÁSNAK ESÉS ÉS S A HITTÉRÍTÉS!!

2010. aug. 13. 14:48
 32/36 anonim ***** válasza:
és ez mindkét félnek szól!
2010. aug. 13. 14:49
 33/36 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem én senkit nem hittérítettem csak leírtam a véleményemet és a tapasztalataimat,és mégis én lettem a nyomoronc.Hát csoda,ha dühös lettem?ez van.egyesek szeretnek provokálni,persze csak arc nélkül.
2010. aug. 13. 15:30
 34/36 anonim ***** válasza:

14:35! Tiszteletben tartom én a véleményedet ADDIG, amíg te meg nem hülyézel le engem, és nem hiszed rólam azt, hogy agyilag egy növény szintjén vagyok. Ha te nem ezt írtad volna, én is tiszteletben tartottam volna a véleményedet! Mellesleg olvasd el még egyszer, amit írtam: nem azzal van a bajom, aki feleslegesnek érzi a papírt, és nem is azzal, aki csak 2 tanú jelenlétében akar összeházasodni minden flanc nélkül! Ízlések és pofonok! Nem érdekel, ki mit csinál, amíg engem nem néz le a véleményem és a vágyaim miatt! Márpedig ez te voltál! És az hogy valakinek van egy gyönyörű családja, még nem zárja ki, hogy irigy dög! Kismillió dolog miatt lehet irigynek lenni vagy megkeseredni!

Milyen kutyás gyerek és kismama utáló? Tutira keversz valakivel! Minimum 3 gyereket szeretnék, és mikor az utcán meglátok egy kismamát, óriási boldogságérzet meg béke tölt el!

Látszatember vagyok? Oké, magyarázd meg, hogy mégis miért! Ha azért csinálnék esküvőt, hogy mindenki lássa mennyi pénzem van (ami nincs), akkor valóban az lennék. Én viszont bulizni akarok és attól még mert neked ilyen besavanyodott fogalmaid vannak a bulizásról, még nem kell engem bántani, hülyének nézni, és azt mondani az életemre, hogy gáz (ahogy azt az előtted szóló írta).

„AZT KÖVETELITEK,HOGY MINDENKI TARTSA TISZTELETBEN A VÉLEMÉNYETEKET,MIKÖZBEN TI SENKI VÉLEMÉNYÉT NEM VAGYTOK HAJLANDÓAK TISZTELEBTEN TARTANI”

Nincs itt semmiféle ellentét, én tiszteletben tartom azt, hogy neked nem jönnek be a nagy lagzik, és azt is tiszteletben tartom, akinek eleve az egész eskü nem számít. Én azt nem tartom tiszteletben, hogy emiatt másokat rögtön látszatembernek kiálts ki és mindenkit, aki szeretne nagy esküvőt és lagzit egy növény értelmi szintjével egyenlőnek tekints! NA EZT NEM VAGYOK HAJLANDÓ ELVISELNI. FOGD FEL A CSÖKÖTT AGYADDAL, HOGY NEM AZÉRT VÁGTAM VISSZA A KOMMENTEDRE, MERT NEM AKARSZ ESKÜVŐT, HANEM AZÉRT, MERT HÜLYÉNEK NÉZTÉL, AMIÉRT ÉN AKAROK! Remélem így nagy betűkkel majd megérted…

Értékelem 14:48-as próbálkozását, igaza is van valamilyen szinten, csak sajnos tudnia kell, hogy én nem az az ember vagyok, akit ha megdobnak kővel, kenyérrel dob vissza. Én igenis kővel dobok vissza, mert nem viselem el, hogy megalázzanak, ahogy azt 63%-os teszi velem.

„Biztos azért,mert nézik a sok hülye filmet,aminek a vége a happy end,a boldog esküvő.Ó,mily csodálatos életetek lesz egy álomesküvő után.Oszt azt már egyik film se mutatja,mi jön utána.Megszokás,hétköznapi rutin,és sok meló azon,hogy ne laposodjon el a kapcsolat.”

igen, valóban leírtad a véleményedet, csak ezzel te engem gyökerezel le! Akkor én miért ne mondjam, hogy nyomoronc vagy? Ovis dolog ilyet mondani, de nem én kezdtem…

ÉS: talán egy esküvő kell ahhoz, hogy ellaposodjon a kapcsolat? Az, aki nem házasodik össze, nem dolgozik a kapcsolatán? Nem ettől függ! Egy kapcsolatot nem a lagzi fog tönkretenni, és azért kell jól meggondolni, hogy mikor esküdjön az ember, hogy ne legyen belőle felesleges pénzkidobás.

2010. aug. 14. 00:23
 35/36 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem amikor egy nő már betegesen akar esküvőt és tervezi pici lány kora óta,az valamilyen komplexussal küzd.

Nekem is van férjem,polgármesteri hivatal,barátok,család!

Soha eszembe sem jutott volna habos-babos,csokikutas marhaság milliókért,egyszerűen csak pénzkidobás semmi de semmi más!

A házasság minőségét vagy milyenségét pedig abszolut semmilyen módon nem befolyásolja az hogy mekkora a felhajtás az esküvőn!

Egyébként általában a roma esküvők ilyen csilli-villik:-))

2010. aug. 14. 06:56
 36/36 anonim ***** válasza:

A habos-babos nem mindig csilli-villi :D Van azért aranyközépút is, amit fél millióból meg lehet oldani, nem kell csokiszökőkút, azért az már szerintem is túlzás :S Elég egy szép ruha, a legjobb barátaim, a legközelebbi rokonaim és ugyanez a párom részéről, és egy jó buli, amin mindenki jól érzi magát, sokat játszunk és nevetünk. És azért az, hogy néha elábrándozik valaki erről a napról még nem beteges :)

Neked ez pénzkidobás, oké, de nekem nem az. Mások vagyunk, ennyi. Nekem pedig óriási pénzkidobás egy motor vagy egy koncert, és egy szórakozóhelyen is nagyon nehezen adok ki ezer forintot egy koktélért...olyan, mintha a fogamat húznák. Lehet, hogy te inkább ezeket részesíted előnyben.

2010. aug. 14. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!