Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A nőknek miért annyira fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért annyira fontos az eskvő?

Figyelt kérdés
Oké, hogy az ember szerencsés esetben életében eyszer megy férjhez, de annyi nőt ismerek, akik már szinte betegesen előre betervezik, hogy milyen eskvőt akarnak. Nincs is barájuk, vőlegényük, de ők ilyen ruhát akarnak, ennyi embert mehívni, ilyen ételt, olyan lagzit. A férfiak, meg felvesznek ey öltönyt, meghívnak pár rokont, barátot, ismerőst és ennyi. A nőknek miért ennyire fontos ez a dolog, hogy sokan már betegesen tervezgetnek? De, ne kifogásokkal érveljetek!
2010. aug. 5. 20:01
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
56%

Szia!

Nekem nem fontos, sőt, útálom az ilyen felhajtást,feltűnési viszketegség...

Ráadásul pénzkidobás,ami soha nem térül meg,csak nézed a 600 tescos étkészletet, meg a 30 darab kávéfőzőt...

Én úgy mentem férjhez(szocpol miatt)

hogy mi ketten voltunk a 3 gyerekünk és a két tanú,meg az anyakönyvvezető, aztán elmentünk, kajáltunk egyet, a lagzi árát meg az épitkezésre költöttük...

2010. aug. 5. 20:08
 2/36 anonim ***** válasza:
96%
az én vőlegényem nem ilyen :D ő spéci hajat, spéci öltönyt és cipőt akar, több a vendége a lagziban mint nekem, és vehemensen szervezi az esküvőt :D
2010. aug. 5. 20:08
 3/36 anonim válasza:
68%
Első vagyok, azóta is boldogan élünk, és papir nélkül is ugyan ilyen jó lenne
2010. aug. 5. 20:09
 4/36 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem mindent tökéletesen akarnak megszervezni hogy később ne legyen fennakadás. Azoknak akiknek még nincsen barátjuk azok csak eljátszadoznak hogy mégis milyen lenne ha.. Meg valljuk be mindenki kislánykorában szép ruhára vágyott/vágyik. Álmodozni persze csak lehet? Meg mondogatni.
2010. aug. 5. 20:09
 5/36 anonim ***** válasza:
66%

Nekem abszolut nem fontos!!!

Szerintem csak pénzkidobás!

27/L

2010. aug. 5. 20:11
 6/36 anonim ***** válasza:
98%
Nem szeretem így előre megtervezni az életemet...minden gondom van ha már azon kell gondolkodnom mi lesz holnap.Élj a mának elvem van...esküvőnek pedig nekem bőven megfelel egy 5perces...semmi több.
2010. aug. 5. 20:13
 7/36 anonim ***** válasza:
78%

Nekem fontos!

Kicsi koromtól kezdve erről álmodozok!

Életem legszebb napja lesz remélem :)

És ahogy kimondjuk az igen na és a csók.És a leánybucsú, na meg a lagzi mekkora buli!

2010. aug. 5. 20:23
 8/36 anonim ***** válasza:
88%

egyébként valószínűleg azért, mert a lányoknak kiskortól azt tanítjuk, hogy akkor lesz tökéletes az életed, ha jön a herceg, és elvesz feleségül. Erről szól a legtöbb tündérmese. emellett azért, mert akárki akármit mond, a nők többsége sezretne családot. És a család az még mai általában a házassággal kötődik össze (és ez jól is van így). Amellett a nők szeretnének szépek és legalább 1 napra hercegnők lenni, és ez az a bizonyos nap, amikor ezt megtehetik. stb :)

Amúgy ez az egész jól van így :)

2010. aug. 5. 20:26
 9/36 anonim ***** válasza:
29%

Akkor ezek szeint én vagyok az egyetlen nő aki SEM KISKORBAN, SEM KÉSŐBB NEM VÁGYOTT MENYASSZONYI RUHÁRA!

Ez komoly, és én sem értem, minek ez a felhajtás!

Felesleges pénzkidobás!

Én Bak jegyű vagyok és spórolós, felesleges "úri szórakozásokra" sajnálom a pénzt.

Ha házasság, akkor legyen 2 tanú, pár közeli rokon, és utána egy szűk körű vacsi.

Annyi mindenre kell a pénz... lakás pl. vagy bele bútor...

Tehát én is csajszi vagyok, mégsem gondoltam soha így.

A szándék a lényeg, nem a pompa.

Ja,olyat is hallottam, minél inkább drágább, pazarabb az esküvő, annál hamarabb elválnak...

Ez igaz vajon? Ki tudja:)

2010. aug. 5. 20:27
 10/36 anonim ***** válasza:
29%
Nekem sosem volt álmom az esküvő, nem akarok férjhez menni. A ceremóniától és a felhajtástól pedig borsózik a hátam.
2010. aug. 5. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!