Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért annyira fontos az eskvő?
Szia!
Nekem nem fontos, sőt, útálom az ilyen felhajtást,feltűnési viszketegség...
Ráadásul pénzkidobás,ami soha nem térül meg,csak nézed a 600 tescos étkészletet, meg a 30 darab kávéfőzőt...
Én úgy mentem férjhez(szocpol miatt)
hogy mi ketten voltunk a 3 gyerekünk és a két tanú,meg az anyakönyvvezető, aztán elmentünk, kajáltunk egyet, a lagzi árát meg az épitkezésre költöttük...
Nekem abszolut nem fontos!!!
Szerintem csak pénzkidobás!
27/L
Nekem fontos!
Kicsi koromtól kezdve erről álmodozok!
Életem legszebb napja lesz remélem :)
És ahogy kimondjuk az igen na és a csók.És a leánybucsú, na meg a lagzi mekkora buli!
egyébként valószínűleg azért, mert a lányoknak kiskortól azt tanítjuk, hogy akkor lesz tökéletes az életed, ha jön a herceg, és elvesz feleségül. Erről szól a legtöbb tündérmese. emellett azért, mert akárki akármit mond, a nők többsége sezretne családot. És a család az még mai általában a házassággal kötődik össze (és ez jól is van így). Amellett a nők szeretnének szépek és legalább 1 napra hercegnők lenni, és ez az a bizonyos nap, amikor ezt megtehetik. stb :)
Amúgy ez az egész jól van így :)
Akkor ezek szeint én vagyok az egyetlen nő aki SEM KISKORBAN, SEM KÉSŐBB NEM VÁGYOTT MENYASSZONYI RUHÁRA!
Ez komoly, és én sem értem, minek ez a felhajtás!
Felesleges pénzkidobás!
Én Bak jegyű vagyok és spórolós, felesleges "úri szórakozásokra" sajnálom a pénzt.
Ha házasság, akkor legyen 2 tanú, pár közeli rokon, és utána egy szűk körű vacsi.
Annyi mindenre kell a pénz... lakás pl. vagy bele bútor...
Tehát én is csajszi vagyok, mégsem gondoltam soha így.
A szándék a lényeg, nem a pompa.
Ja,olyat is hallottam, minél inkább drágább, pazarabb az esküvő, annál hamarabb elválnak...
Ez igaz vajon? Ki tudja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!