Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért annyira fontos az eskvő?
Biztos azért,mert nézik a sok hülye filmet,aminek a vége a happy end,a boldog esküvő.Ó,mily csodálatos életetek lesz egy álomesküvő után.Oszt azt már egyik film se mutatja,mi jön utána.Megszokás,hétköznapi rutin,és sok meló azon,hogy ne laposodjon el a kapcsolat.
Nekem nem volt lagzim,mert nem akartam összeereszteni anyámat meg anyósomat.Sok olyan lagziban voltam,aminek óriási botrány lett a vége,és évekig nem álltak szóba a családok.Nekem ez nem hiányzott.Az utolsó lagziban amiben voltam,a vőlegényt majdnem megverte a saját násznagya,a menyasszony meg(a csodás ruhájában,tökéletes sminkkel,frizurával)sírt,mint a záporeső.Kinek kell ez?
Hát én meg titeket sajnállak, de nagyon, hogy ennyire ("jó" magyarhoz illően) pesszimistán látjátok az egészet :S Szerintem nektek lehetett olyan nyomoronc életetek, hogy soha semmi jóban nem volt részetek és ezért azokon köszörülitek a nyelveteket, akinek egy ilyen nap mérhetetlen boldogságot okoz, és bíznak benne, hogy az életük továbbra is szép lesz. Nem minden esküvő végződik verekedéssel, nem minden házasság lesz utána sz@r. Ha mégis, akkor az 99%-ban nem az élet hibája, hanem a házaspáré, akik hagyták ellaposodni a kapcsolatukat! Ugyanis egy kapcsolaton dolgozni kell a legvégéig, míg a halál el nem választja őket! Persze vannak házasságok, amiken már képtelenség dolgozni, de ez a váló párok kb. 1%-ánál van így! Ja igen, és csak akkor szabad házasodni, ha már tényleg teljesen kiismertük a másik minden rezdülését! Az, aki 2 nap után házasodik, magára vessen, ha utána rájön, hogy mégse kellett volna. Szerelem első látásra talán van, de a megfelelő pár megtalálása első látásra olyan ritka, mint a fehér holló!
Nem lehet eleve úgy hozzáállni, hogy tuti rossz vége lesz, mert akkor BIZTOS, hogy rossz vége lesz. Attól még, hogy valakit más tesz boldoggá, még nem kell leszólni azt, aki igenis vágyik a fehér ruhára meg a felhajtásra legalább 1 napig.
És nem, nem vagyunk olyan naívak, hogy azt higgyük, majd minden olyan tökéletes lesz életünk végéig, mint a filmekben! Nem kell minket hülyének meg butuskának nézni, köszönjük szépen! Kikérem magamnak az összes optimista ara nevében! Tudjuk, hogy lesznek nehézségek, csak az ember nem élhet úgy, hogy állandóan a nehézségeket várja és görcsöl, hogy mikor jön valami rossz. Ebbe lehet gyomorrákot kapni meg hasonlókat. Ja és persze így lehet elveszíteni életünk párját: hogy tipikus 20. századi magyar módjára megkeseredünk...Arról nem is beszélve, hogy ha egy esküvő tönkremegy, vagy a menyasszonynak elmegy a kedve az egésztől, az általában az olyan irigy, keserű emberek miatt van, mint ti.
De jó is lenne, ha visszakapná ez az ország a régi, csodálatos mentalitását, amit a kommunizmus elvett...akkor ti is értenétek, hogy miről beszélek.
Először is: nem téged neveztelek nyomoroncnak, hanem az életedet. Az nem ugyanaz...bár arról részben te is tehetsz, ha az életed rossz. Másrészt ezt a felét inkább az előtted írónak szántam, aki szerint meg az én életem a gáz.
Másodszor: te vagy a 63%-os, tehát te voltál az, aki burkoltan hülye buta fruskának minősítettél azzal, hogy azt mondtad: az amerikai filmek, meg a happy end hatására akarok házasodni, és még el is hiszem azt, hogy az én életem is pont ilyen lesz, hiszen én tökéletesen befolyásolható vagyok a média által. Innentől kezdve inkább te vegyél vissza az arcodból, mert engem senki ne nézzen hülyének!
Harmadrészt pedig kikérem magamnak, hogy látszat ember lennék. Nem azért akarok szép esküvőt meg királylányos ruhát, mert meg akarom mutatni mindenkinek, milyen jól állok, miközben az egészet hitelből csinálom, ahogy ezt sokan szokták. Majd akkor csinálok esküvőt, ha elég pénzem is lesz hozzá, és akkor sem azért, hogy a pénzemet meg a kapcsolatom tökéletességét mutogassam mindenkinek, hanem azért, mert én így akarom megünnepelni a kapcsolatomat a szerelmemmel, és azért mert azt akarom, hogy minden vendégem osztozzon a boldogságomban és érezze jól magát velem együtt. Ellentétben sokakkal én még azt se bánnám, ha senki nem hozna nekem egy fityinget sem, mert mint mondtam, nem a pénz miatt csinálom az egészet. Nekem sokkal fontosabb, hogy a családom és a barátaim vele legyenek. Csak ezt az olyan megkeseredett, irigy nők, mint te nem bírják felfogni.
Utoljára pedig leszögezném, hogy nem azokat a nőket nézem le, akik nem akarnak esküdni, mert nem érzik szükségét, vagy csak kis esküvőt akarnak, hanem azokat a nőket, akik nem bírják felfogni, hogy az, aki igenis akar esküvőt, nem a rongyrázás miatt tartja meg, hanem boldogságból!
egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet felfogni, hogy van akinek igenis sokat jelent egy rituálé. ilyen alapon az összes vallást támadni kéne. a keresztelő is hülyeség? a szalagavató is? a BALLAGÁS is? a gólyabál is? a diplomaosztó is?
egyiken sincs értelme.
1) a gyereknek akkor is lesz neve, ha nem kántál a pap és nem önti le vízzel (mégis iszonyú sokan kérik)
2) szalagavató és ballagás nélkül is véget ér az iskola és lezárul egy időszak.. hát minek azt megünnepelni? jah... hogy sokan jó bulinak tartják?!
3)és azt minek megünnepelni, hogy bejutottál az egyetemre? vagy azt, hogy befejezted és kaptál diplomát? anélkül is lesz papír a kezedben!
a rítusoknak nagy jelentőségük van az emberek életében. attól, hogy valaki FÉL egy ritustól (mert sok pénz, mert úgyis elválunk, mert osk lesz a konfliktus, stb) és emiatt próbálja értéktelennek beállítani, attól az még fontos! az esküvőben nem a papír a lényeg A LEGTÖBBEKNEK. hanem az elköteleződés és az ünneplés. Elválnak? na és. Az együttélők is szétmennek! mi a különbség? jah, hogy nem dobtak ki annyi pénzt? mindenki elkölti a pénzét így vagy úgy... lehet ők meg nem költenek olyan baromságokra, mint aki ilyesmit hoz fel az esküvő ellen! valakinek a luxusnyaralás számít, van akiken egy esküvő.
TESSÉK MÁR EGYMÁST TISZTELETBEN TARTANI! ÚGYSEM FOGJA A KÉT TÁBOR MEGGYŐZNI EGYMÁST!
Ok,de akkor"TESSÉK MÁR EGYMÁST TISZTELETBEN TARTANI",TESSÉK ENGEM IS TISZTELETBEN TARTANI,aki nem akar világra szóló LAKODALMAT(nem összetévesztendő az esküvel!!!!!!!!!!!,azt lakodalom nélkül is lehet)csapni.Miért is csak nekem kell titeket tiszteletben tartani?TI,kedves más életét látatlanban bírálók,miért is nem tartjátok tiszteleben azt,hogy nekem jogom van úgy élni,ahogy akarok?Miért is nyomoronc az életem?Mert van egy szerető férjem és egy gyönyörű gyermekem?Jé!Tényleg,igazatok van!Hiszen nekem nem csak saját magam a fontos,hanem más is.Mekkora szerencsétlen is vagyok,hogy nem ismerem az önző dögök látszatvilágát!!!!Kedves 70%-os kutyás gyerek- és kismamautáló(ne hidd,hogy nem ismerlek fel),kikérheted magadnak,egészségedre.Akkor is egy nyomorult látszatember vagy.Pont,befejeztem.
Ti ketten a védelmeződdel(TESSÉK EGYMÁST TISZTELETBEN TARTANI")gondolkozzatok el azon,mekkora ellentmondás feszül a szavaitok és a cselekedeteitek közt:AZT KÖVETELITEK,HOGY MINDENKI TARTSA TISZTELETBEN A VÉLEMÉNYETEKET,MIKÖZBEN TI SENKI VÉLEMÉNYÉT NEM VAGYTOK HAJLANDÓAK TISZTELEBTEN TARTANI.Nem gáz ez egy kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!