Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálta már úgy valamelyikőtök, hogy lagzi helyett kerti partit rendezett?
A párom (29) és én (26) sem vagyunk a felhajtás és pénzszórás híve, táncolni végképp nem szeretünk, ahogy a felszínes, megjátszott örömködést sem, visszafogott a természetünk. Ezért úgy gondoltuk, hogy a kettőnk eredeti lakhelye (egyébként már együtt élünk albérletben) közt félúton, egy kisvárosban megejtenénk a polgári és templomi esküvőt, ott lenne egy ebéd, aztán átmennénk az én családomhoz, és tartanánk egy estébe nyúló, de szolid kerti partit kis zenével, sütögetéssel. Egy kötetlen, beszélgetős-iszogatós (a párommal nem iszunk alkoholt, de természetesen mások vigadozása nem zavarna) este lenne, és a násznépet így 30, max 40 főre limitálnánk.
Volt már valakinek hasonlóan? Nagyon szívesen várom a tapasztalatokat, tanácsokat, mi miért jó vagy nem jó.
Én mondjuk lehet, hogy először körbenéznék, hogy mennyiből lehet kihozni az esküvőt étteremben, mert mi is sátoros lagzit szerettünk volna, de az a drágább, az esőterv miatt sajnos.
Volt olyan étterem, aki tavaly 13000 forintból korlátlan italfogyasztással vállalta a menüt és biztosított volna hangfalat + minimális dekorációt és hajnalig tartó buli lehetőséget, nyáron csúcsszezonban, klimával, Budapesttől 35 percre. Mi végül egy hotelt választottunk...
Halotti tort, korlátlan italfogyasztással (rövidital nélkül), 6-7000 forint/fő-vel lehetett kihozni egy éve, az nem tartott hajnalig, csak néhàny órát, szintén Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!