Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek csak szűk körű,egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek csak szűk körű,egyszerű esküvője volt lagzi nélkül, megbánta végül?

Figyelt kérdés
Akár két tanús vagy csak szűk körű egy vacsorával vagy ebéddel, menyasszonyi ruha vagy nagyobb banzáj nélkül, megbánta? Elsősorban nők válaszai érdekelnének. Mi is gondolkozunk azon,hogy nem tartunk lagzit,a polgári már megvolt.

2020. aug. 5. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántam meg, ez így volt tökéletes.

Se nagy felhajtásra, se királylány ruhàra nem vágytam, annak az egy-két milliónak is volt jobb helye.

Mindenki jól érezte magát, mi is, szívesen veszem elő az aznapi fényképeket, sugárzunk a boldogságtól.

Ennek 6 éve, most lesz 3 éves a kisfiunk. Ha újra kéne csinálni, ugyanúgy szűk családi körben, egyszerű fehér csipke ruhában mennék férjhez. Még csak a férj se változna. 😂

2020. aug. 5. 22:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántam meg. Én eleve nem szeretem a nagy felhajtást, főleg ha én vagyok a középpontban. Kéttanúsat terveztünk mi is, úgy házasodtunk össze 10 éve. Voltam pár esküvőn, segítettem is párat leszervezni, díszíteni stb, nekem nem hiányzik ez a stressz. Meg azon aggódni, hogy a 0-90 éves korosztályig mindenki jól érezze magát, jó legyen a kaja, a zene, ki vega, ki vegán, ki allergiás stb.

Felesleges pénzkidobásnak tartottam, az a pár milla amit erre költöttünk volna, ment az önerőbe hogy haladjunk. Most is ugyanígy csinálnám.

2020. aug. 6. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántuk meg, és menyasszonytánc se volt. Az örömszülők és négy rokon volt jelen a kerti partin.
2020. aug. 6. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, pont egy hónap múlva lesz a polgári esküvőnk ahová 12személyt hívtunk, utána lesz egy családi ebéd egy étteremben. Vettem egy gyönyörű fehér csipkés ruhát, párom új öltönyt, elmegyek sminkre, fodrászhoz és nekünk így lesz tökéletes☺️🥂
2020. aug. 6. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk ez már szinte hagyomány, már anyám és apám esküvője is ilyen kis egyszerű volt. Tesóimmal mi is így akartuk, szerencsére a férjem is szerény esküvőt akart. Az ő két húga is is így ment férjhez, sőt a kisebb nálunk tartotta, mert nekünk kertes ház van, ők panelban laknak.

Ha olyan rossz lett volna, nem másolnák ennyien. 😉

Az ellenkezőjére több példát látok. Mikor egy vagyont elszórnak a lagzira, és nem is érzik jól magukat, nem úgy sikerül. Nem olyan az étel, részeg rokonok összeugranak, sértődés lesz apróságok miatt, vagy "csak" egész nap töri a menyasszony lábát a cipő, húzza a tíz kilós ruha a nyári melegben, és örül, ha túléli a menyasszony táncot. Sok ilyen sztori van.

Vagy azért bánják, mert pl. lakáshoz önerőre pont elég lett volna, vagy tovább fizetik a hitelt a felhajtásra, mint amíg a házasságuk tartott. 😁

2020. aug. 6. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Mi is vaciláltunk az elején. Végül arrafelé húzott a szívünk, hogy szeretnénk a szeretteinkkel bulizni erre az eseményre egyet kötetlenül, minden kötelező elemtől mentesen. Jól sikerült, nem bántuk meg, hogy mi végül így döntöttünk. Az én tanácsom az, hogyha kicsit is gondolkoztok ezen, akkor ne siessétek el a döntést. Ha jól megfontoljátok, akkor bárhogy is legyen nem fogjátok megbánni a végén. :)
2020. aug. 6. 15:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat! Bár gondolom ti eleve így akartátok, hogy semmiféle nagy felhajtás ne legyen, nekünk is vacsora lett volna eredetileg egy kb. 50fős egy étteremben, sőt a meghívóba is úgy írtuk, hogy vacsora lesz a szertartás után. Inkább azt sajnálom, hogy bár a polgárin egy csini csipkeruhám volt, nem a menyasszonyit vettem fel, mert felvehettem volna akár azt is, nagy felhajtás nélkül is. Meg habár nem vagyunk azok a táncos lábúak meg mulatós fajta, de pl. a mulatós zenéket nagyon szeretjük, az meg bőven szól lagzikon... Szóval olyan kettőség van bennem, egyrészt hogy jó volt ezt így, ahogy volt,a polgárinak is megadtuk a módját,amennyire tőlünk telt, volt fotós, sminkeshez és fodrászhoz is elmentem, volt csokrom. Csak nem ez volt az eredeti terv, hanem hogy templomi is lesz és utána egy nagyobb vacsi...
2020. aug. 6. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Szia, hát ha akartam volna se tudtam volna nagy lagzit.

A családom széthullott, ferjemnek csak a szülei vannak, pénzünk se lett volna rá és mindketten amúgy is elmultunk 30 évesek (szerintem akkor már nem olyan hiteles a lagzikhoz kötődő sok hagyomány)

De kérdésedre válaszolva: nem bántam meg, mert számomra egyébként sem fontosak az ilyen grandiozus ünneplések.

2020. aug. 6. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is kisebb volt, a nagy klasszikus lagziból csak 1-2 elemet tartottunk meg... uh nagyon örülök hogy így volt (nő vagyok). Tesóméknál minden "így csináljuk mert így illik" szerint ment, hát nem is élvezték, csak mikor már éjfélkor tajtékrészegek voltak.

Náluk pici állófogadás, szertartás, majd ebéd, laza beszélgetés, tortavágás, pici tánc volt, kb de. 11-től du 4-ig, azt szevasz.

2020. aug. 9. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!