Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki várt az esküvőig, szertart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki várt az esküvőig, szertartás után egyből egymásnak estek? Csak nekem fura hogy nem akarja kivárni a lagzi véget?

Figyelt kérdés

A vőlegényem és én az esküvőig várunk hogy egymáséi legyünk. A vőlegényem úgy tervezi hogy rögtön a szertartás után limuzinba elmegyünk a fotózási helyszínig, és közben történne meg. Nos a ruhám ugye abroncsos, a hajam és a sminkem is meg lesz csinálva normálisan, én nem akarok a Kocsiban lefeküdni vele.

Tudom hogy sokan nem várnak az esküvőig, de ha a helyemben lennétek, nektek is ciki lenne, nem?

Nem vagyunk gyerekek sem, én 28 a vőlegényem 34.

2020. júl. 17. 15:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
96%
nem is szexeltünk.Mire vége lett kipurcantunk ,a másik meg az abroncsos ruhában pisilni is nehéz, nem h szexelni
2020. júl. 17. 15:53
 2/36 anonim ***** válasza:
66%
Én a hejedben az ezüst lakodalomunkig várnék. Mi az a röpke 25 év?
2020. júl. 17. 15:54
 3/36 anonim ***** válasza:
33%
jah bocsi :D nem nekem szólt a kérdés...vedd tárgytalannak a hozzászólásomat.
 4/36 anonim ***** válasza:
80%
És az esküvő után meg kiderül, hogy szexuálisan meg nem illetek össze, ne adj isten impotens. Sok boldogságot!
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

A fotózási helyszínig a kocsiban? Milyen messze mentek? Annyi idő alatt ki se tudod magad hámozni az abroncsos ruhából, nemhogy még meg is dugjon. Pláne ha szűz vagy, addig se jut el, hogy bedugja.

Ez csak valami troll kérdés, igaz?

2020. júl. 17. 16:17
 6/36 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés... vagy hotelbe akar menni vagy a kocsiba. De én nem akarok lelepni a nagy napunkról mert ő nem bír magával
2020. júl. 17. 16:25
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
A limuzinban dugnátok,a sofőr meg ott kukkol?Amúgy mit csináltatok eddig,ha semmi szex sem volt?
2020. júl. 17. 16:27
 8/36 anonim ***** válasza:
92%
Remélem azért láttátok már egymást meztelenül,nemám sokkot kaptok.
2020. júl. 17. 16:29
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
"De én nem akarok lelepni a nagy napunkról mert ő nem bír magával" --Perszee, eddig bírt magával? Vagy mióta vagytok együtt, egy hete? trollolo...
2020. júl. 17. 16:31
 10/36 A kérdező kommentje:
Nem fogunk sokkot kapni, de köszönjük az aggódást... Nem az volt a kérdés, hogy eddig mit csináltunk vagy hogy impotens e a vőlegényem...
2020. júl. 17. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!