Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki várt az esküvőig, szertart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki várt az esküvőig, szertartás után egyből egymásnak estek? Csak nekem fura hogy nem akarja kivárni a lagzi véget?

Figyelt kérdés

A vőlegényem és én az esküvőig várunk hogy egymáséi legyünk. A vőlegényem úgy tervezi hogy rögtön a szertartás után limuzinba elmegyünk a fotózási helyszínig, és közben történne meg. Nos a ruhám ugye abroncsos, a hajam és a sminkem is meg lesz csinálva normálisan, én nem akarok a Kocsiban lefeküdni vele.

Tudom hogy sokan nem várnak az esküvőig, de ha a helyemben lennétek, nektek is ciki lenne, nem?

Nem vagyunk gyerekek sem, én 28 a vőlegényem 34.

2020. júl. 17. 15:49
1 2 3 4
 11/36 Lachesys ***** válasza:
96%

lol. te szuz vagy es belemennel hogy egy kocsi hatso ulesen kettyintsen meg ahogy a sofor kukkol? igazan romantius. olyan keresztenyi.

😅😅😅 mondd h viccelsz

2020. júl. 17. 16:36
 12/36 A kérdező kommentje:

8 hónapja járunk, és 4 hónap múlva lesz a lagzi. És mielőtt azt mondanátok hogy 4 hónap alatt nem is lehet esküvőt szervezni, az egyháznak van egy bálterme, azt ingyen igénybe vehetjük, mi dekorálunk. Ismerősökön keresztül lesz majdnem minden megoldva.

Nem troll kérdés, bar tudom hogy annak tűnik ha már árról van szó hogy két ember képes úgy egy kapcsolatra hogy nincs szex.

2020. júl. 17. 16:36
 13/36 Lachesys ***** válasza:
100%
nem, nem azert tunik troll kerdesnek. hanem mert ha kepesek voltatok 8 honapig varni, akkor enyhen kiabrandito es gyerekes hogy egy kocsi hatso ulesen akar megdugni a baratod es nem kepes kivarni h lemenjen az eskuvo napja. hogyan lesz ott elojatek? mi van ha be se nedvesedsz? ugy viselkedik a csavod mint egy kanos 15 eves, ultragaz.
2020. júl. 17. 16:38
 14/36 anonim ***** válasza:
92%
Most nem kanos a drága?Hogy lehet addig kibírni?A limoban szerintem csak orál lesz,más nehezen menne akkora ruhában.
2020. júl. 17. 16:39
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez az, ha kibírta egy évig, akkor miért fáj neki még egy nap? Nehogy már egy kocsi hátsó ülésén akarjon neked esni, ez még kamaszként is ciki, nemhogy felnőtt friss házasokként. A hotel sem jobb. Főleg, hogy te egyik opciót sem szeretnéd.

Nyilván már nagyon be van indulva, oké, értem én, alig várja 34 évesen hogy végre valamibe belemártsa a lompost, de nehogy már ne bírja ki legalább estig, amíg vége a lagzinak. Tök szánalmas.

2020. júl. 17. 16:41
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne csináljátok a kocsiban,megizzadtok mikor kiszálltok meg megfagytok.Bár utána együtt nyomhatjátok az ágyat lázasan.
2020. júl. 17. 16:43
 17/36 anonim ***** válasza:
82%
juj de ostoba emberek vannak. és szaporodnak.
2020. júl. 17. 16:48
 18/36 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a "megcsokolhatod a menyasszonyt" utan dugjatok az oltarnal. A pap majd iranymutatast nyujt kozben.
2020. júl. 17. 17:06
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a nap poénja, köszi😅
2020. júl. 17. 17:37
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

8 hónap után már esküvőre készültök? Hajjaj... Nem a szüzesség lesz itt a legnagyobb gond.

Amúgy totál hülyeség, amit a pasid akar.

1. Ha 28, ill. 34 évig őriztétek a szüzességeteket, nehogymár egy kocsiban zavarjatok le egy gyorsmenetet, adjátok már meg a módját...

2. Egy szűz lányt nem lehet 10 perc alatt megrakni menet közben. De az, hogy szerinte igen, csodás képet vetít elő arról, hogy milyen gyengéd és figyelmes emberhez mész hozzá, és milyen fantasztikusan élvezetes lesz részedről a szex (irónia).

2020. júl. 17. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!