Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki várt az esküvőig, szertartás után egyből egymásnak estek? Csak nekem fura hogy nem akarja kivárni a lagzi véget?
A vőlegényem és én az esküvőig várunk hogy egymáséi legyünk. A vőlegényem úgy tervezi hogy rögtön a szertartás után limuzinba elmegyünk a fotózási helyszínig, és közben történne meg. Nos a ruhám ugye abroncsos, a hajam és a sminkem is meg lesz csinálva normálisan, én nem akarok a Kocsiban lefeküdni vele.
Tudom hogy sokan nem várnak az esküvőig, de ha a helyemben lennétek, nektek is ciki lenne, nem?
Nem vagyunk gyerekek sem, én 28 a vőlegényem 34.
Szerintem el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb számotokra a házasságban: az, hogy végre "hivatalosan" is dughattok, vagy az, hogy világra szóló nagy bulit rendezzetek.
Ha az első, akkor bőven elég lenne két tanúval aláírni a papírokat, aztán szexmaratont rendezni és ha akartok, akkor még mindig lehet egy nagy lagzi, mikor már kielégült a 28-34 évnyi kanosságotok és tudtok felnőtt módra viselkedni, nem úgy, mint két 13 éves.
Ha a második, akkor szerintem megtisztelhetnétek a vendégeiteket azzal, hogy nem csapzottan, izzadtan, szétqrtan jelentek meg, hanem ápoltan, tisztán és illatosan. Ennyi év után az a plusz pár óra, ameddig vége nincs az egész felhajtásnak már nem oszt, nem szoroz.
valaki szóljon már neked, hogy nem így kell élni. A Jóisten se akarhatja hogy hozzámenj egy ilyen idiótához pár hónap után, lutri alapon.
egy életen át szenvedni fogsz ettől a hülyétől csak mert most ennyire komolyan veszed a semmit.
Nem fogsz pokolra kerülni csak mert lefekszel valakivel. Így most olyannal veteted el magad, akiben a minimális tisztelet is alig van meg feléd, csak állatként közelít hozzád.
De egy hülye volt aki kitalálta hogy esküvőig kell várni. Ja bocs az még az őksorban volt mikor még 13 évesen mentek férjhez.
34 év nem volt elég, hogy utána nézzen, egy nőnek mitől lesz jó? Hogy rájöjjön, hogy a kocsi hátsó ülésén, korlátozott időben egy idegen sofőr közvetlen közelében elveszteni a szüzességedet neked minden lesz, csak nem jó élmény? Hogy semmi értelme várni a házasságig, ha fél napot nem bír várni utána? Sőt, házasodni sincs értelme, ha ennyire nem érdekli, hogy akit elvileg szeret, annak jó-e.
A te helyedben megkérdezném, hogy viccelt-e, mert nagyon nehezen hinném el, hogy aki állítólag szeret, az így gondolkodik rólam. Ha komolyan mondta, akkor nagyon alaposan átgondolnám, hogy szeretnék-e hamarosan elválni, vagy életem végéig egy olyan emberhez kötve lenni, aki ennyire nem szeret és nem tisztel. Mert ha egy kicsit is érdekelné, hogy mit érzel, ilyesmi eszébe sem jutna. Én nem szeretnék így élni, de ez a te döntésed. Legalább időben kiderült, hogy milyen, így később nem takarózhatsz azzal, hogy te nem tudhattad.
Kocsiban csinálni eleve nem egy leányálom, hát még ha valaki épp vezeti a kocsit... Ha már ennyit vártatok, én egy jóval romantikusabb megoldást keresnék a helyetekben. Illetve elsőre egyáltalán nem biztos, hogy minden flottul fog menni.
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy mindezt a saját esküvőtök kellős közepén. Tiszteletlenség a vendégeitekkel szemben és akkor bizony ott vannak azok a praktikus okok is amiket mondtál. Ha ágyban lennétek azt mondanám, legyél felül és akkor nem kócolod össze a hajad (nekem amúgy is bejeött ez a póz a szüzességem elvesztésekor), de ki tudja, milyen magas az a limó.
A legaggasztóbb mondatod azonban a következő "én nem akarok a Kocsiban lefeküdni vele." Semmilyen szempontból nem vagy köteles lefeküdni vele, ha nem akarsz. Bármilyen normális kapcsolaban ha az egyik fél nem akar lefeküdni a másikkal, akkor az illeő nem erőlteti. Ha szemernyi kétséged is van afelől, hogy ez a vőlegényed esetén is így lenne, ha úgy érzed, racionális indokokkal kell magyarázkodnod, ahhoz hogy rávedd, akkor nem a jó emberhez mész hozzá. Beszéld meg vele, hogy te nem akarsz, és pont.
Minek varni vele ha "megkoronazni" egy kocsiban szeretne durr bele modon.
Biztosan lebeszelnem rola. Pont a kulonlegesseget veszti el, mikozben te izgulsz a sminken, a hajon, azon h megvaratod a nasznepet, ellazulni sem ido, sem idegallapot nincs.
Adja meg a modjat masnap, haboritatlan kornyezetben.
Nehogy bevegyétek már ezt a gyenge kamut! Ki akar úgy menni a fotózásra, amiért egyénként kifizet egy vagyont, hogy előtte rommá kúrták a kocsiban, szétesett a haja, elkenődött a sminkje, és a menyasszonyi ruhája véres meg gyűrött. Aki erre ennyit áldoz, az nem dugni fog fotózás előtt, hanem sminket és hajat igazítani.
Egyébként pont ezért csinálják mostanában, hogy az esküvői fotózás nem a házasságkötés napján van, hanem előtte vagy utána, ugyanaz a ruha, smink, haj, és egy romantikus helyszín, órákra kibérelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!