Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen blézert, bolerót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen blézert, bolerót vegyek spagettipántos ruhához?

Figyelt kérdés

Egy halványkék, midi, spagettipántos ruhám van, fekete magassarkúval. Ehhez milyen felső illik?

Alapvetően azért viszek még valamit, hogy ha az este folyamán fáznék, legyen valamit felvennem, de olyat is hallottam, hogy a templomba nem lehet belépni fedetlen vállal. Kérdem én, ez valóban igaz?

2020. jún. 24. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám,hogy fehéret, de az a menyasszony színe. De: esetleg fehéret. A fekete illene a cipődhöz, viszont a spagettipántos ruha nagyon nyári,ahhoz a fekete esetleg csipkében illene.

Esetleg világoskék, ami színben/anyagban illik a ruhádhoz, még ha árnyalatnyi eltérés is van, az külön jó.

2020. jún. 24. 08:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetni lehet, mármint be fognak engedni, nem raknak ki, viszont tényleg nem illik fedetlen vállal bemenni egy templomba. Meg a templomokban hűvös is van, nyáron is.

Halványkéket, sötétebb kéket, feketét, de még krémszínű, fehér(es) is jó lehet (szerintem ennyi fehér még belefér).

A színén kívül a stílusának, formájának kell illenie a ruhához, ezt látatlanban nehéz megmondani. Jó lehet

csipke, szatén, szövet, egy lazább, de akár egy "irodaibb" kinézetű darab is. Megkötős, gombos, cipzáras, nyitott... Általában véve a boleró jobban megy az alkalmi ruhákhoz és ünnepélyesebb is, de lehet, hogy a tiédhez megfelel a blézer.

Mivel nem egy gyakran viselt ruhadarab, így ha van valakinek (családtag, barátnő) olyan, ami illik a ruhádhoz, talán jobban megéri kölcsönkérni, mint venni egyet.

2020. jún. 24. 08:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Húha, akkor viszont meg vagyok lőve, kék színű blézer, boleró, sőt még kendőm sincs, semmi kékem nincs, csak fekete meg fehér. Lehet, valami kendő jobb választás lenne? Csak mert a blézerek az a tipikus elegáns, munkahelyi követelményeknek megfelelő darabok, nagyon formálisak, a ruha meg a szexi vonalon van, nagy hasítás van a combon. Most pénteken már utazunk fel, nagyon időm sincs venni semmit.
2020. jún. 24. 08:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha fehér boleród van az szerintem tökéletes lenne. Nem kerül olyan sokba és azt máshoz is ki tudod használni, szerintem szerezz be egyet ha nincs.

Én pl. turiban vettem most egy ilyet.

2020. jún. 24. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"de olyat is hallottam, hogy a templomba nem lehet belépni fedetlen vállal. Kérdem én, ez valóban igaz?"

Beengednek, csak illetlenség...

A cipő miatt én feketét választanám, de a fehérrel sincs baj (nem hiszem hogy bárki összetévesztene a menyasszonnyal, pláne hogy úgysem végig lenne rajtad).

Egyébként kendő, stóla is jó megoldás.

2020. jún. 24. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A fehér nem az összetévesztés miatt tabu. Azt szokták mondani,hogy az a menyasszony színe.Volt olyan ismerősöm aki menyasszonyként határozottan mérges olt egy vendégre aki hosszú,totál fehér ruhában ment az esküvőre. Viszont egy boleró nem azonos a fehér ruhával, azt nyugodtan fel lehet venni.

Hülye dolog ez...

2020. jún. 24. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!