Szerintetek is irtó gáz ezen a lányon a topp? (kép)
Egyik ismerosom toltotte fel ezt a kepet a Twitterre, epp fekszik rajta, de szerintem nagyon h*lyen all rajta ez a topp. Annyira kozonseges es magamutogato, na meg nagy mellre alap hogy nem veszunk fel spagettipantos toppot. Szavak nincsenek ra mennyi r*b*ncos. Szerintetek se kene a nagy mellu lanyoknak ilyen toppot hordani? Mondjuk meg az is lehet hogy push up-os melltartoja van a kepen levo csajnak, na az meg gazabba teszi az egeszet. Szerintetek?
Szerintem az a gáz hogy ezzel foglalkozol. Nem ő az első a világon aki kipakolja a berendezést, nem is az utolsó. Neked semmi közöd hozzá hogy ki milyen felsőt vesz fel és milyen képet tölt fel magáról a netre. A nyakamat teszem rá hogy te is követsz el öltözködési bakikat, és téged is kibeszélnek emiatt.
Vannak a világon nagyobb problémák is mint a magamutogató lányok...
Ilyen hülyeséget még nem hallottam.
Miért ne vehetne fel egy nagy mellű lány spagettipántos toppot?
Nem sok minden látszik a képből, de nem áll rajta hülyén.
Azt vesz fel, amit akar.
Egy topp senkin nem áll hülyén.
Ez nem ugyanaz a lány,mint aki itt a gatyájáról kérdezett tegnap?
Amúgy a ruháva nincs bajom. De ha valaki telibe a melléről rak ki képet közösségi oldalra,az is jó jellemrajzot ad.
Nem tudom miert kell ilyen rib*n*okat vedeni, sokat elarul az itt levo emberekrol.
Nem tudom, hogy kerdezett-e barmilyen nadragrol, bar ebbol a lanybol nem nezem ki hogy barki velemenye is erdekli, nem veletlenul oltozkodik ilyen izlestelenul.
Egyebkent csak kivagtam a kepbol ezt a resz, ugyanis a kerdesem erre vonatkozott. Nem pedig arra, hogy vekony hason hogy all a triko. Nem kell ertetlenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!