Szerintetek is irtó gáz ezen a lányon a topp? (kép)
Egyik ismerosom toltotte fel ezt a kepet a Twitterre, epp fekszik rajta, de szerintem nagyon h*lyen all rajta ez a topp. Annyira kozonseges es magamutogato, na meg nagy mellre alap hogy nem veszunk fel spagettipantos toppot. Szavak nincsenek ra mennyi r*b*ncos. Szerintetek se kene a nagy mellu lanyoknak ilyen toppot hordani? Mondjuk meg az is lehet hogy push up-os melltartoja van a kepen levo csajnak, na az meg gazabba teszi az egeszet. Szerintetek?
*l
Ez esetben tényleg nagyon unatkozhatsz,ha van energiád ennyire máson rágódni:D
Én meg azt nem tudom, minek ilyen idióta kérdést feltenni?
Rólad is elárul ám ez sokat. Biztos nincs saját boldog kis életed, ezért az élő fába is belekötsz és most rosszul esik, hogy nem értenek veled egyet az emberek. Szegénykém, kezdj inkább magaddal valamit, mert az hogy itt gyk-n ilyen baromságot kérdezel meg írsz, elég elkeserítő. Nem azért van ez az oldal, hogy magadhoz hasonló gondolkozású embereket toborozz, hanem azért hogy aki komoly kérdéssel jön ide, az normális választ kapjon rá.
Láttam már ennél pushup"oltabb" mellett meg olyat is hogy jobban kipakolták. Ismétlem, van ennél nagyobb probléma is ezen a földön. Akinek meg nagy melle van viseljen garbót egész életében az olyan nyomorék felfogású emberek miatt mint te? Röhej;)
18
Olvasd el a kérdező utolsó kommentjét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!