Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő lagzi nélkül. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő lagzi nélkül. Hogy "ússzuk meg" a lagzit?

Figyelt kérdés

Szeretnénk polgári és egyházi esküvőt, amire a rokonságot (60 fő) meg szeretnénk hívni. Viszont nem vagyunk azok a bulizós arcok, és produkálni sem akarjuk magunkat, így egy hagyományos lagziban mi nem éreznénk jól magunkat.

Eddigi ötletünk, hogy egy termet kibérelünk, és hidegtálak lesznek, pezsgő, torta, álló fogadás (?) és kötetlen beszélgetés. Tart ameddig tart (3-4 óra), aztán megy mindenki haza. A termet kidíszíthetjük.

Ezzel a problémám, hogy az országon belül sokan messzebbről jönnek, illetve 1-2 családtag külföldről. Kicsit kínosnak érzem, hogy lagzi nélkül ide hívom őket "pár órára".

Ehhez a tervhez keresek további jó ötleteket, vagy alternatívát.

Előre is köszi!

2020. júl. 14. 08:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem kotelezo produkalni magatokat, akkor sem, ha hosszabb idore bereltek ki egy helyet, boven lehet csak vacsora, zene a hatterben playlistrol, de amugy meg mindenki el tudja donteni szerintem, hogy el akar-e jonni 3-4 ora miatt vagy sem, nyilvan tudasd veluk elore a programot. En nem is akarnek olyan embereket az eskuvomon, akik csak a kaja-pia-buli-produkcio-hajnalig pialas miatt jonnenek :D Nekem nincsene ezekkel bajom, de ne mar ezert jojjenek.
2020. júl. 14. 08:59
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
" pezsgő, torta, stb" Ez maga a lagzi.
2020. júl. 14. 08:59
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Elmondjátok a családtagoknak mi a terv, így ettől függően tud mérlegelni eljön vagy sem, tudnak tervezni az idővel. Szállást viszont mindenképpen keressetek számukra, ha esetleg ott aludnának a lagzi után.
2020. júl. 14. 09:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó program. Akik ismernek benneteket, azok nyilván azt is tudják, hogy mennyire (nem) vagytok bulizósak és el is fogadják ezt. Több lagziban is voltam az elmúlt pár évben, de őszintén szólva egy ilyen tetszett volna a legjobban. Van, akinek jól áll hogy produkálja magát, másoknak meg nem. Én is ez utóbbiak közé tartozom és bár nem dohányzom, de inkább lógtam ki a cigisekkel, mert az udvaron legalább lehetett beszélgetni és nem akartak (fél)részeg emberek folyamatosan itatni meg berángatni a tánctérre.
2020. júl. 14. 09:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Voltam álló fogadásos esküvőn, jó hangulata volt. Volt sokféle hidegtál szerű étel, süti, torta, italok, halk zene. Utána a szűkebb családdal ment étterembe a házaspár. Ők sem azok a szeretnek a középpontban lenni tipusuak, így hozzájuk ez illett.
2020. júl. 14. 09:40
 6/17 anonim ***** válasza:
28%
Ebédre hívd meg őket. Még így sem fogod tudni kivédeni, hogy ne legyen egy-két részeg közöttük, bár hogy igyekszel is.
2020. júl. 14. 09:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi 30 fő körül hívtunk meg, külföldről nem, de voltak, akik 200km-re laktak. Szóltunk előre, hogy nem lesz lagzi, sőt valójában az emberek egy részét csak a szertartásra hívtuk, és utána a szűk családdal egy vacsora volt. Nem mindenki jött el, de ez egy nagyobb esküvőnél/lagzinál is így van. Magamból indulok ki, de szerintem még jó is, ha messziről megyek és nincs lagzi, mert így pár óra után haza tudok vezetni, és nem kell azon gondolkoznom, hogy néhány pohár alkohol után hogy jutok haza/hol alszok.
2020. júl. 14. 10:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ezzel semmi baj. Mindenki csinálja úgy, ahogy neki tetszik, amibe ő legjobban illik, amiben a legjobban eltudja képzelni magát. Semmi ne legyen kötelező, semmi ne legyen erőltetett, amit ti nem szeretnétek. :)

Jobb esetben olyan vendégeket hívtok meg, akik szeretnek titeket, hidd el mindenki alkalmazkodni fog. Én sem hagyok ki duzzogva esküvőt csak azért, mert egy piknik lesz, vagy mert éppen a másik véglet és egy kastélyban játszunk királylányos bálosat. Egyik sem én vagyok, egyik sem az én stílusom, de tiszteletben tartom, ha egy családtagom, vagy barátom vágya ez, elmegyek és örülök velük.

Egy pillanatig se gondolkozz azon, hogy a vendégek mit fognak szólni. Aki csak a buli miatt menne, az ne is menjen!

A lényeg az, hogy utaljatok erre a meghívóban, illetve mindenkinek el is mondhatjátok a meghívó átadásánál, hogy ez a terv. Senkit nem fog váratlanul érni így, nincs min fennakadni. :)

2020. júl. 14. 10:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy úgy fogalmaznám a meghívóban, hogy "szeretettel várunk az esküvőnkre ekkor és ekkor, majd az azt követő vacsorára ide és ide..."

Így látszik, hogy nem lagzi, hanem vacsora. Az állófogadás is jó, de lehet "ülős" vacsora is, lagzi nélkül. Nem kötelező táncolni.

2020. júl. 14. 11:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen jó ez, csak tényleg jelezzétek előre, hogy nem lagzi lesz, csak egy pár óra az egész, úgy tervezzenek. Lehet a messzebb élő rokonok, ismerősök ennyiért nem utaznak majd, de ez végülis érthető és fontosabb az, hogy ti ne érezzétek magatokat kényelmetlenül. Ez rólatok szól, az esküvő nem mások szórakoztatására van.
2020. júl. 14. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!