Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt illene adni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illene adni az ifjú párnak?

Figyelt kérdés
Idén nyáron barátnőm családjába lesz egy esküvő, ahova én is meghívást kaptam. A mennyasszony barátnőm unokatestvére. Az esküvő előtti napon lesz egy családi vacsora szűk körben, ahová szintén meghívott vagyok. Mivel az esküvő helyszíne tőlünk 300km-re van, így 2 éjszakás szállást is kapunk. Ezek fejében, és ilyen felállásban ti mennyi pénzt adnátok?

2020. jún. 29. 21:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Barátnőd unokatestvére...el se menj!
2020. jún. 29. 21:38
 2/13 anonim válasza:
0%
Egymilliót.
2020. jún. 29. 21:39
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Hát így kettőtökre 50-et. De én a barátnőd helyében felajanlanám, hogy ha nem is az egészet, de a nagyobb részt fizetem.
2020. jún. 29. 21:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Tényleg őszintén nem értem, hogy ha valaki semmi érdemleges választ nem tud adni akkor minek ír? Valaki tényleg ennyire unatkozik, hogy a gyakori kérdéseket böngészi hova tud egy marhaságot beírni? Nem tudom milyen ember szórakozási igyényeit elégíti ez ki, de őszintén sajnállak titeket! :(
2020. jún. 29. 21:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Barátnőm szülei azt mondták nem kell semmit sem fizetnem. De nekem égne a pofámon a bőr ha üres kézzel mennék el. Főleg úgy, hogy plusz egy vacsora és két éjszakás szállás is fizetve lesz nekem. Egyébként a 25 ezer 1 főre reális összeg. Köszönöm az értelmes választ.
2020. jún. 29. 21:48
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Mi voltunk így a barátoméknál lagziban, unokatesója nősült. Azt mondta ne adjak bele semmit, nem emlékszem mennyit adott, mert 3 éve volt, de azt hiszem 100 eurót adott.

Aztán egyik barátnőmnek volt lagzija, azt én fizettem, azt hiszem 50 eurót adtam.

Szerbiában élünk, itt euróban szokás adni a pénzt esküvőn. :)

Egyikbe se volt benne a szállás, mi álltuk az utat.

Szerintem a reális olyan 40-50 ezer forint. :)

2020. jún. 29. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Én így kettőtök nevében adnék 60-at.
2020. jún. 29. 21:49
 8/13 anonim ***** válasza:
6%

Min sértődtél be?

Azon, hogy mások nem mennének el a barátnőjük ROKONÁNAK, az esküvőjére, aki neked senki?

Amúgy a 25 mellé nyugodtan tegyél még 10-et, a menyasszonytáncra is!

És sok esküvőn fizetős a pia.

2020. jún. 29. 21:50
 9/13 anonim ***** válasza:
10%
Semmit. És ahhoz szigorúan ragaszkodom, hogy egyenlő részletekben add át.
2020. jún. 29. 22:04
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat. Nem sértődtem be csak számomra egy teljesen felesleges választ adtál. Lehet, hogy nem értelmezted jól a kérdést, de nem arra vonatkozott, hogy elmenjek-e vagy sem. Az pedig, hogy te nem mennél el az barátnőd unokatesójának az esküvőjére a te dolgod, bár nem hiszem, hogy olyan sokan vannak a te álláspontodon. Egyébként több mint 2 éve vagyunk egy pár. Számomra szóba se jött ilyen, hogy ne menjek. De hát ahány ház annyi szokás.

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy 2 autóval megyünk amiből az egyik a sajátom, így nagyjából 15 ezer ft benzin pénzt én állok. Végerdeményében maradok a 25 ezernél. 15 borítékba és 10 a menyecske táncnál. Köszönöm a hasznos hozzászólásokat.

2020. jún. 29. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!