Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randi után/mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randi után/mennyi együttjárás után jött a szex?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 26. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Első találkozásnál már letudtam eddig az összes párommal. A leghosszabb pár éves lett a legrövidebb fél év. 25N mostani páromnál is már az első talinál tudtuk ebböl kapcsolat lesz így nem is láttam akadályát,hogy ne tegyem meg. Persze elötte pár hetes vagy hónapos chates ismerkedés elözte meg a távolság miatt. Ugyanis nem utazok feleslegesen ha csak kalandra kellettem volna nekik. Attól,hogy vége lett csak azért lett mert csak én hittem,hogy tovább fejlödhet egy kapcsolat és a járáson kivűl magasabb színtre is lehet emelni,nekik szabadság kellett így elengedtem őket. A mostani páromnál szépen kivárom mikor jön el az a pillanat,hogy élettársi viszonyra emeljük a kapcsolatunkat ugyanis fiatalabb nálam így az én részemről vissza kell fognom magam mit mikor szeretnék....
2019. ápr. 26. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
2. randin de 3 hétre rá már együtt laktunk
2019. ápr. 26. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
2. tali
2019. ápr. 26. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Egyik csajjal 2. randinál, jelenlegivel 4. randinál.
2019. ápr. 26. 17:41
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Most attól függ szuz/szuzek vagy/vagytok akkor szerintem meg éri akár 4-6 hónapot várni ha meg már ilyen jó 23 fölött vagytok és már volt jó pár tapasztalatotok akkor én még mindig azt javaslom hogy 2-3 hét elvégre nem az a cél hogy minnél több emberrel csináljunk hanem hogy meg találjunk az igazit
2019. ápr. 26. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Még mindig nincs erre szabály...
2019. ápr. 26. 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Valóban nincs erre szabály, de szerintem minél hamarabb érdemes megtudni működnek-e a dolgok az ágyban.

Én már kétszer belefutottam abba, hogy több mint 1 hónapig nem feküdtem le az illetővel, addigra belezúgtam meg minden, mire odajutottunk, nem állt fel a pasinak.

A második ilyen alkalomnál pár hónapig jártam vele, megpróbáltuk a szexet összehozni, de nem jött össze sajnos.

2019. ápr. 26. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Van, akinek randi sem kell hozzá 😃😃😃

Van aki meg házasságig vár.

Szóval most mit mondjak???

2019. ápr. 26. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Van rá szabály mivel mindenki saját maga dönti el!

És mi az hogy nem állt fel a pasiknak meg egy másikkal sem tudtad őssze hozni? (Esetleg a pasiknak akiket ki fogtál egészségi problémájuk volt? Mert én nem tudom elképzelni hogy akinek mukodik annak ne aljon fel....)

2019. ápr. 26. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
9-es,igen valószínűleg volt valami bajuk, mert ritkán sikerült összehozni, de közben is elpuhult.
2019. ápr. 27. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!