Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elso randin megcsokolt es ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso randin megcsokolt es ra is fogott a fenekemre mit jelent?

Figyelt kérdés

Az ilyenek gondolnak csak egy kalandra vagy miert csinalta ezt? Nem ismertem a sracot azelott, elhivott randizni es elkeztunk ismerkedni minden jol ment laza beszelgetes jokat nevettunk mint ket regi jo barat majd a vege fele megkerdezi hogy megcsokolhatlak? Mondom nekem ez igy még gyors lenne nem kell sietni szerintem aztan vegul kozelebb hajolt es mivel mar regebb ota baromira bejon a srac visszacsokoltam majd ra is fogotta seggemre ami igy kicsit kiakasztott de nem szoltam erte(utolag jottem ta hogy sztem azert mert nem szoltam azt gondolja hogz konnyuvérű vagyok azért hagytam...de annyira bejött hogy azt gondoltam ha egy éjszakara is legalabb addig az enyem...aztan a randi vegen meg egyszer lesmarolt es azt irta majd ir es csak masnap irt, majd kozolte hogy a tancostarsanak segitett((nő))(en meg igy wtf...

Szoval most nem tudom mit tegyek kuldjem el a fenebe?

Ő 19 én 17

2019. márc. 6. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Jobb lenne, ha a hasonlóan alacsony értelmi szinten levő tiniket kérdeznéd erről. Ott több támogatást kapsz.

Nem az a baj, hogy engedted. Az teljesen oké. Viszont, ami a fejedben volt közben, az nevetséges.

2019. márc. 6. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondom, hogy valószínű, hogy csak egy éjszakára akar és hogy a te viselkedésedet sem díjazom, mert úgy viselkedsz, mint egy könnyűvérű lány, akkor itt engem lepontoznak, mert ma már ez elfogadott.

Ma már nagyon lazák lettek ebben a viszonylatban a dolgok, de ettől függetlenül én nem tartom helyesnek a viselkedésed. Megértelek, kedveled, meg minden, de akkor is, ha valamit nem akarsz s neked nem tetszik, adj hangot neki. Megértem, fiatal vagy, hormonok, meg a korosztályodban az ilyesmi "normális", de azért valamennyi tartásod legyen.

2019. márc. 6. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
U.I.: mi az hogy:"azt gondoltam ha egy éjszakara is legalabb addig az enyem" ez egy nagy ostobaság, nem érsz el vele semmit, de te tudod...
2019. márc. 6. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Tinikategória másik topic.
2019. márc. 6. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
# 3, nem tudom férfi vagy nő vagy, de ha szexelhetnél egyet egy számodra nagyon vonzó személlyel csak egyszer, akkor megtennéd vagy inkább kihagynád? Ez egy élmény, egy jó szex...már ha jó. Én inkább szexelnék a pasival egyszer, ha már bejön, mint hazamenjek és nézzek egy filmet.
2019. márc. 6. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:

#5 én megvetem az alkalmit, mert nem tartom etikusnak.

Nem minden lehetőség jó lehetőség. Élmény ide vagy oda, én bántam meg hasonlót, többet nem esek ugyan ebbe.

2019. márc. 6. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Dugna.
2019. márc. 6. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez osztonszeru mozdulat. Nem biztos, hogy komolytalanok a szandekai. Segitett a tancos partnerenek. Tok termeszetes. Valoszinu jo baratok.
2019. márc. 7. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!