Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálta már úgy valamelyikőtök, hogy lagzi helyett kerti partit rendezett?
A párom (29) és én (26) sem vagyunk a felhajtás és pénzszórás híve, táncolni végképp nem szeretünk, ahogy a felszínes, megjátszott örömködést sem, visszafogott a természetünk. Ezért úgy gondoltuk, hogy a kettőnk eredeti lakhelye (egyébként már együtt élünk albérletben) közt félúton, egy kisvárosban megejtenénk a polgári és templomi esküvőt, ott lenne egy ebéd, aztán átmennénk az én családomhoz, és tartanánk egy estébe nyúló, de szolid kerti partit kis zenével, sütögetéssel. Egy kötetlen, beszélgetős-iszogatós (a párommal nem iszunk alkoholt, de természetesen mások vigadozása nem zavarna) este lenne, és a násznépet így 30, max 40 főre limitálnánk.
Volt már valakinek hasonlóan? Nagyon szívesen várom a tapasztalatokat, tanácsokat, mi miért jó vagy nem jó.
Én pontosan ilyesmire vágyom. De még egy gyűrű sincs az ujjamon 🤷♀️
:D. Teljesen jó ötlet szerintem, de csak akkor, ha tényleg olyanokat hívtok, akiknek a társaságában kötetlen lesz az este.
Megértem, hogy nem szeretnétek nagy lagzit, mert azt én sem. Viszont szerintem egy ilyen kerti partinak a megszervezése összevetve a létszámmal iszonyú melós. Fele ennyi emberrel is már az volt nekem, mikor én szerveztem ilyet. Esküvőn én azt szeretném, hogy se a családom, se én és a párom ne legyünk egy személyben pincér, szakács, konyhalány, mosogatószemélyzet, takarítónéni, bárpultos, stb. Hanem érezzük jól magunkat.
Vendégként természetesen elmennék ilyen esküvőre, mert ez a párról szól. De magamnak nem szerveznék ilyet, mert nem tudnék és nem is akarnék ennyi feladatot a magam és még néhány ember vállára pakolni.
Tesómék pont ilyet csináltak nemrég, jól sikerült. :D
Nem egy embert ismerek, aki ilyen “lagzit” tartott, mindegyik működött. Nem kötelező mindenkinek hatalmas lagzit csapnia.
Ismerőséknél volt ilyen (nem voltunk de utána többet beszéltünk róla), ők baba miatt egyszerűen, lazán akarták megoldani. Igaz ők kb 17-en voltak, azt hiszem sörpadokat béleltek és a rokonság hozott kaját, tortákat, sütiket stb.
30-nál tényleg ne legyetek többen, és valóban vagy papírétkészlet legyen (vagy műanyag de akkor hasznosítsátok újra) és a vendégek hozzanak nászajándék-gyanánt kaját, vagy egy catering céggel szerződjetek, de az valóban nem lesz olcsó, viszont levesz sok terhet a vállatokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!