Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az eskuvot a szülők szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eskuvot a szülők szoktak allni? Vagy csak az en fejemben el az a kep hogy ha nekem lesz akkor azt semmikepp se fizessek ok? En ugy tudtam a no es a férfi maganak oldja meg, szülok nelkul hisz nem igy illene?

Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 10:38
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Koszi hogy normalisan vazoltad es nem leszoloskent.
2020. júl. 15. 21:55
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken gyakoribb, hogy a szülők fizetik, az is gyakori, hogy a lányos szülők állják egyedül. Hárman vagyunk lányok tesók, kicsi korunktól kezdve, ha lett rajtunk egy seb vagy horzsolás, mindig mondogatta apa viccből, hogy "Hát hogy adlak így férjhez?". :)

A szüleim és a vőlegényem szülei számára is az a természetes, hogy ők állják az esküvőt. Én 23 éves vagyok, még pár évig egyetemista (BSc+MSc), keresetem nincs, a vőlegényem csak pár éve dolgozik, ami pénzt félre tud rakni, az lakáskasszába megy, hogy majd házat tudjunk venni. Így évekig nem tudnánk saját erőből lakodalmat tartani. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy ezt megteszik nekünk! Nyilván, így benne van az, hogy beleszólnak a szervezésbe, de a szüleim azt szeretnék, hogy olyan esküvőnk legyen, amilyet mi szeretnénk, intézzük mi a szervezést. Másik oldalról vannak viták egyes dolgokkal kapcsolatban, de alapvetően szépen haladunk. Igyekszünk mindent költséghatékonyan, giccsparádé nélkül intézni.

23N 25F

2020. aug. 21. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!