Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eskuvot a szülők szoktak allni? Vagy csak az en fejemben el az a kep hogy ha nekem lesz akkor azt semmikepp se fizessek ok? En ugy tudtam a no es a férfi maganak oldja meg, szülok nelkul hisz nem igy illene?
Kérdező, a tesód amúgy ki tudná fizetni? Lenne rá pénze? Vagy azt szeretnéd, hogy a menyasszony fizesse a teljes esküvőt egyedül?
A szüleid lehet, hogy azért fizetik, mert anno nekik is a szüleik fizették. Nem baj ez, majd fizetik neked is, te meg majd a gyerekednek. Persze, tudom, te nem fogadod majd el. Jogod lesz hozzá, hogy visszautasítsd, ennyi.
O nyilvan kitudna az ovet
Hat az hogy problemazik leocsarolja oket.. Es igy veszik ra a fizetésre oket
Utolso akkor pl te leirnad hogy egy napra hogy nem sajnaljatok a sok penzt? Azontul hogy tudom egyszer van ilyen alkalom meg emlek ami sokaig megmarad.
Tényleg nem rosszbol csak nekem /nekunk furi.
Miert nem egy hazra megjobb megnagyobb hazra koltik draga eskuvok helyett a penzt.. (esku erdeklodok csak
36 vagyok.
Nekünk pl. pont a telefon nem bír értékkel, vagy egyéb használati tárgy. Megvan, vigyázunk arra, amink van, de nincs igényünk évente új márkára, nagyobbra, laposabbra, stb. Mi inkább az élményekre fordítunk szívesen és nekünk az esküvő élmény volt. A mai napig könnybelábad a szemem, amikor eszembejut hogyan táncoltak minket körbe a szeretteink. Ott volt mindenki. Rokon, család, barátok, közeli munkatársak. Egyszerre, egyhelyen buliztunk, amire soha többé nem lesz lehetőség. Életem legszebb élménye volt és egy fillért sem sajnálok, amit erre költöttünk.
Az mellékes, hogy egyébként több, mint a fele visszajött, de ha nem jött volna is megérte volna. Mi ilyenek vagyunk, más meg másmilyen. Egyik felfogás sem jobb vagy rosszabb. Ettől függetlenül mással kifizettetni egy ilyen eseményt gáz. Főleg úgy hogy utána bezzeg a nászajándékot benyelnék gondolom. Mindenki arra fordítsa a pénzét (a sajátját, nem másét), amire szeretné. Nekünk a nagyobb ház nem ezen a 1,5 millió forinton fog múlni szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!