Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az eskuvot a szülők szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eskuvot a szülők szoktak allni? Vagy csak az en fejemben el az a kep hogy ha nekem lesz akkor azt semmikepp se fizessek ok? En ugy tudtam a no es a férfi maganak oldja meg, szülok nelkul hisz nem igy illene?

Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 10:38
1 2 3 4 5
 31/42 Kései Sirató ***** válasza:
23%

Kérdező, a tesód amúgy ki tudná fizetni? Lenne rá pénze? Vagy azt szeretnéd, hogy a menyasszony fizesse a teljes esküvőt egyedül?

A szüleid lehet, hogy azért fizetik, mert anno nekik is a szüleik fizették. Nem baj ez, majd fizetik neked is, te meg majd a gyerekednek. Persze, tudom, te nem fogadod majd el. Jogod lesz hozzá, hogy visszautasítsd, ennyi.

2020. júl. 14. 13:15
 32/42 anonim ***** válasza:
61%
És akkor mivan, ha azzal jön, hogy "bezzeg az ő szülei?". :)
2020. júl. 14. 13:22
 33/42 A kérdező kommentje:

O nyilvan kitudna az ovet

Hat az hogy problemazik leocsarolja oket.. Es igy veszik ra a fizetésre oket

2020. júl. 14. 16:13
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően, miért kell az esküvőnek a mértéktelen költekezésről és pazarlásról szólnia? Ez így nem túl értelmes dolog.
2020. júl. 14. 17:10
 35/42 A kérdező kommentje:
34en is igy gondolom. De hat valakinek ez a fontos en se ertem miert.
2020. júl. 14. 21:55
 36/42 anonim ***** válasza:
Kinek mi a pazarlás... Nekünk az esküvőnk napja nem volt az, pedig sokat költöttünk rá, de irreálisnak tartom a saját álmunk megvalósítását mással kifizettetni.
2020. júl. 15. 10:04
 37/42 A kérdező kommentje:

Utolso akkor pl te leirnad hogy egy napra hogy nem sajnaljatok a sok penzt? Azontul hogy tudom egyszer van ilyen alkalom meg emlek ami sokaig megmarad.

Tényleg nem rosszbol csak nekem /nekunk furi.

Miert nem egy hazra megjobb megnagyobb hazra koltik draga eskuvok helyett a penzt.. (esku erdeklodok csak

2020. júl. 15. 13:40
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, ez olyan dolog, hogy kinek mi a fontos. Valaki elkölt 200-300e Ft egy iphonera, én pl. rendkívül sajnálnám rá a pénzt, sokan viszont nem. Az esküvő egy nagyon szép és különleges nap egy pár életében és van aki jobban meg akarja adni a módját és van akinek annyira nem fontos. Itt a probléma ott van, hogy a tesódék más kontóján akarnak nagy bulit csapni, ami az én véleményem szerint nettó önzőség.
2020. júl. 15. 14:00
 39/42 A kérdező kommentje:
Oke en az a tipus vagyok aki a telefont jobban ertekelne szoval oke csak mindig fura ez de oke
2020. júl. 15. 14:09
 40/42 anonim ***** válasza:

36 vagyok.

Nekünk pl. pont a telefon nem bír értékkel, vagy egyéb használati tárgy. Megvan, vigyázunk arra, amink van, de nincs igényünk évente új márkára, nagyobbra, laposabbra, stb. Mi inkább az élményekre fordítunk szívesen és nekünk az esküvő élmény volt. A mai napig könnybelábad a szemem, amikor eszembejut hogyan táncoltak minket körbe a szeretteink. Ott volt mindenki. Rokon, család, barátok, közeli munkatársak. Egyszerre, egyhelyen buliztunk, amire soha többé nem lesz lehetőség. Életem legszebb élménye volt és egy fillért sem sajnálok, amit erre költöttünk.

Az mellékes, hogy egyébként több, mint a fele visszajött, de ha nem jött volna is megérte volna. Mi ilyenek vagyunk, más meg másmilyen. Egyik felfogás sem jobb vagy rosszabb. Ettől függetlenül mással kifizettetni egy ilyen eseményt gáz. Főleg úgy hogy utána bezzeg a nászajándékot benyelnék gondolom. Mindenki arra fordítsa a pénzét (a sajátját, nem másét), amire szeretné. Nekünk a nagyobb ház nem ezen a 1,5 millió forinton fog múlni szerencsére.

2020. júl. 15. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!