Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Milyen testalkaltú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Milyen testalkaltú lányok a kedvenceitek és milyen az, amelyik semmiképp sem jöhet szóba?

Figyelt kérdés

2016. jún. 30. 13:58
1 2
 1/18 zóna_pocok ***** válasza:
39%
Azt nem tudom csak elviselni, ha sovany vagy kover, illetve ha normalisan vekony, viszont maga a bore lottyedt, es formatlan a lany, mert semmit nem ad magara, nem jar sportolni stb. Ha nem jo a genetikaja legalabb edzeni jarjon :) Amugy nincsenek nagy igenyeim de ha mar en eljarok edzeni heti 4-5x, akkor elvarhatom hogy a lany is adjon magara :P
2016. jún. 30. 14:05
 2/18 anonim ***** válasza:
53%
Nekem elsősorban a sportos lányok jönnek be, de a lényeg, hogy legalább valamennyire formás legyen. Pici plusz nem zavar, inkább mint hogy túl vékony legyen. Az nem tetszik. A mellméret nálam nem számít, inkább a feneke formája érdekel. 36F
2016. jún. 30. 14:13
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
En konkretan a vekony sportos magas lanyokra indulok be ha mar valasztani lehet. De nem ezalapjan valasztottam part magamnak sosem. Volt mar molett baratnom is, akivel sokaig egyutt voltam mert egy iszonyu aranyos, odaado es kedves csaj volt. Jelenlegi parom vekony es magas, de vele annyira nem vagyok boldog.
2016. jún. 30. 14:19
 4/18 anonim ***** válasza:
46%

nekem a nőiesen telt alak tetszik, a nagyon sovány, vagy izmos, vagy túl zsíros alak nem jön be...

23F

2016. jún. 30. 14:22
 5/18 anonim ***** válasza:
16%
a lényeg, hogy 2 csöcse legyen és 1 pnája
2016. jún. 30. 14:34
 6/18 anonim ***** válasza:
48%
5! Egy igazi paraszt vagy!
2016. jún. 30. 14:43
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
5-ös, tudom neked ajánlani a guminőt. Neked az való.
2016. jún. 30. 14:58
 8/18 anonim ***** válasza:
43%

Vékony alkat, formás kerek nem lógó cicik.

Ha magas mutatósabb, de ha alacsony vagy közepesen magas az is szép ha a fenti feltételek illenek rá

2016. jún. 30. 15:17
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Lógó cici?

Nem elég ha öreg korában lógni fog?:D

2016. jún. 30. 15:19
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Nőies-telt-duci.. nekem a sovány, vékony nem jön be.
2016. jún. 30. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!