Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti milyen zenéket hallgattok, melyik énekesek a kedvenceitek?
Nem igazán hallgatok zenét, ha mégis, akkor általában ezek a népszerűbb számok/együttesek talán.
Pl. Queen, Red hot chili peppers, Pink, OneRepublic, Lordi, Paddy and the rats, Quimby, stb.
De ezeknél sem minden számuk. Van pár, ami tetszik és ennyi. Szóval bármilyen zenét meghallgatok újra, ami megtetszik. Nem vagyok egy konkrét együttes vagy stílus rajongója.
Post-punk, alt. rock, alt. metál. De nincsenek műfaji korlátok. És zongora - komolyzene, feldolgozások egyaránt.
Nagyon sok kedvencem van, régi és újak közül egyaránt. Talán ha egyet kellene választani, mint abszolút kedvenc, akkor Poets of the Fall.
Hát én nagyon kevés női előadót hallgatok. Konkrétan egyetlen cd- m sincs női énekestől.
De nem hiszem hogy a zenei izlés és a szexualitás között bármilyen összefüggés lenne.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!