Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti milyen zenéket hallgattok, melyik énekesek a kedvenceitek?
Nagyon nem függ össze a két dolog :D nem tudom hol olvashattad..
Amúgy zenében szinte mindenevő vagyok.
20/f
Női énekest kifejezetten nem hallgatok, de mondjuk a kedvenc bandámnak, Magashegyi Underground, női énekese van, azt nagyon szeretem.
Amúgy szerintem bármelyik meleg gond nélkül végiglejt egy Madonna, Pink, Britney vagy Cher számra, de kifejezetten nem ezeket hallgatnak.
Egyébként: Beatles, ACDC, Bartók, Prokofiev, Csajkovszkij, Quuens of the Stone Age, Billy Talent, Madeon, ratatat, Birdy nam nam
Most ők jönnek be a legjobban egy ideje a Magashegyi mellett.
20 mf
Rap, hardmetal kivételével szinte mindent szívesen hallgatok.
Imagine Dragons, Coldplay, Moby, Alesso, Within Temptation, David Guetta, Tiesto, Paul van Dyke, A. van Buuren, Scooter, Tiesto, Calvin Harristől néhány, Katy Perry, Pink, Linkin Parknak is vannak jó számai, The Script (Hall of Fame a kedvencem), A Prayer in C Robin Schultztól nagyon bejön, Years Years - King is nagyon tetszik most. Timbaland - Apologize, Madonna (régebbi számai), Green Day, The Offspring (Hit that), Adele, John Newman, Flo Rida, Florence + Machine-től pár szám
ABBÁ-t is szeretem, és a "90's dance" típusba tartozókat is. Haddaway - What is love az egyik kedvenc.
Mylene Farmernek (Paradis inanimé, C'est dans l'air), és Indilának is van két-két olyan száma amit szeretek.
Magyar előadók közül Uniqe (Tükör a kedvencem).
Amit nem bírok: Ellie Goulding, Maroon5, One Direction (ezt nagyon nem), Lana Del Ray, Rihanna (egy-két száma van ami tetszik), Mariah Carey, Beyoncé és minden hasonló kaliberű
Slipknot, Three Days Grace, Muse, Tankcsapda, Green Day, Bullet for My Valentine, Arctic Monkeys
Ezek amik eszembe jutnak most :D
18/L
Szerintem nem függ össze a kettő dolog egymással, én pl a rádióban hallható zenéket csípem.
Legyen az david guetta, bruno mars, katy perry, beyoncé, rihanna, calvin harris, stb.
Sok mindent sorolhatnék, retro zenéket is szeretem, mint pl az abba és társai. Mondhatni bármit meghallgatok, ami megtetszik, bár a metál az, amit tényleg egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!