Mit gondoltok a magyar youtube gurukról? Kik a kedvenceitek és kiket utáltok? Sokan írjatok!
akiket szeretek: breakfastatfruh, szilvaleszilvuple, FollowAnna,Theverystyleblog (Slothy,
HollywoodNewsAgency, luckeY, Maris, Attila The Bookaholic)
akiket nem szeretek: AvianaRahl, Hajnalka Herczeg, Móni szépségvilága, Ayse Gülec
Most hirtelen ők jutottak az eszembe. Akiket zárójelbe raktam, őket is szeretem, de ők ugye nem szépségápolással foglalkoznak, így nem tudom, hogy mennyire számítanak itt.
Hú, én Emci Beauty-t rühellem, meg stilusesegyeb-et.
Breakfastatfruh kezd egy kicsit unszimpatikussá válni ezzel a Diamond Nails ajnározással.
Szilvaleszilvuple meg normális lenne, ha nem játszaná meg magát a haul-okban.
Én Mónit bírom, mert ő tényleg őszintén elmondja a véleményét, ha néha trágár stílusban is.
Most is a Remington PROtech termékeket megkapták néhányan és csináltak róla videót, komolyan mondom, én olyan ajnározást még soha életemben nem hallottam senkitől se. Hogy izé víztartály, meg argán olaj ilyen olaj úgy hűsít. Akkor írná oda, hogy első benyomások/termékbemutató: ez meg ez. Miért kell ez a "készülj velem, de hallgasd végig a nyáladzást az ingyen kapott hajvasalómról/hajszárítómról/hajsütővasamról"?
Ja meg Plaura MÉKÁP (!) idegesít. Olyan szinten megjátssza magát, meg Instagramra is tolja fel az ilyen csúnya vagyok, olyan dagadt vagyok, összetörtem belülről képeket, de azért "videózik", hogy mindenki nézze. Na, ha valaki önbizalomhiányos, nem ül le kamera elé, ahol tudja, hogy mindenki látja. (Ja meg Laukát nem értik meg a fiúk, olyan nagy probléma neki, hogy 16 évesen nincs párkapcsolata).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!