Szeretitek a magyar néptáncot, népzenét? Kik a kedvenceitek?
én imádom, táncolni is, nézni is, hallgatni is, énekelni is :) ha muszály kedvenceket kiemelni, akkor Karikás, Csík,Kiss Ferenc, Ghymes,(bár ők nem csak tradícionális népzenét játszanak)...de mindet nagyon szeretem, ha meghhalok egy igazi magyar népzenei együttest, táncra áll a lábam
ha te is szereted, akkor ajánlom neked a két napos Táncháztalálkozót, amit a Tavaszi fesztivál keretei között szoktak megrendezni mácr végén vagy április elején...eszméletlen, micsoda hangulat van ott, és két napon keresztül csak néptáncot látsz és táncolsz :D
Igen, nagyon!! Makám, Kiende, Csík, Folk Error, Zurgó, Kerekes Band, ésatöbbi...
Csodálatos, úgy, ahogy van! :):):)
Sziasztok! :)
Öröm látni, hogy ennyien szeretjük a népies dolgokat. :)
Kedvenceim: Csík, Kerekes Band, Dűvő, Fonó zenekar. :)
Én is megyek a táncháztalálkozóra, először. :) Remélem jó lesz.
Üdv. Jenni
én is nagyon szeretek táncolni, énekelni, hegedülni :)
kedvenceim: Csík zenekar, Magyarpalatkai banda, Muzsikás együttes, Kiscsipás, Szászcsávási banda, stb..
Igen, én is néptáncolok. Best: Szabolcs Néptánceggyüttes -> Galibások (itt táncolok)
14/L
en imadom es jarok neptancra is mar 2 eve es nagyon szeretek tancolni es nepdalokat enekelni is .
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!