Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek lesz még egy...

Szerintetek lesz még egy magyar király?

Figyelt kérdés
Sokat beszélgettünk már róla és vannak olyan szóbeszédek legendák,hogy a magyarnak lesz még egy uralkodása ha eljön egy új király.
2011. okt. 15. 09:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Nem lesz,nincs is szükség rá.
2011. okt. 15. 09:08
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz.

Ahogy fel kéne rúgni az egész államberendezkedést, az meg Európa nem fogja hagyni.

2011. okt. 15. 09:09
 3/27 A kérdező kommentje:

Nem tudom nekem az a véleményem ha a kelettel szövetkezünk és a hátunk mögött állnának a többi ország nem merne beleszóli.

Amúgy első válaszoló szerintem nagy szükség lenne rá!

2011. okt. 15. 09:15
 4/27 anonim ***** válasza:
62%
Az alkotmányos királyságot nem bánná az Eu, több tagországban van. De amúgy szerintem se lesz, nincsenek nemesi családok jó régóta, tehát nincs igazán alapja annak hogy magyart nevezzünk ki, külföldi meg kéne a fenének. (Esküszöm talán Habsburg Ottónak még örültem is volna külföldi létére, ha nem az államnak kerülne ez is súlyos milliókba.)
2011. okt. 15. 09:15
 5/27 anonim ***** válasza:
93%

"Nem tudom nekem az a véleményem ha a kelettel szövetkezünk és a hátunk mögött állnának a többi ország nem merne beleszóli."

Nem szólnának be amúgy se, de te a kelettel szövizésen mit értesz? Mégis melyik ország tenné kockára a kapcsolatait az Eu-val csak azért mert egy kis ország valahol Európában királyt akar magának? Álomvilágban élsz.

"Amúgy első válaszoló szerintem nagy szükség lenne rá!"

Ha alkotmányos monarchia lenne akkor sok értelme igazából nem lenne, abszolút meg itt ne legyen, mert a kutya se akarja rajtad kívül.

2011. okt. 15. 09:17
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
Lesz? Van! Ott ül most is a Parlamentben. Igaz, egyelőre nem merte megkoronáztatni magát, de csak türelem, sorra fog kerülni az is.
2011. okt. 15. 09:28
 7/27 anonim ***** válasza:

Én nem bánnám.

Habsburg Ottót simán el tudtam volna képzelni, nem is lett volna csak egy kis kirakatkirály.

De hát nem is tudom... A nemesi világunk is romokban.

De minek kell ahhoz kelettel szövetkezni? :D

2011. okt. 15. 09:30
 8/27 anonim ***** válasza:
Szerintem se lesz, de azért hozzá kell tenni, hogy sose lehet tudni... 1988ban pl. azt is elképzelhetetlennek tartotta mindenki, hogy valaha megbukik a komcsi rendszer...
2011. okt. 15. 09:33
 9/27 anonim ***** válasza:
51%
Éreztem, hogy valaki előrukkol az Orbán királyos poénnal megint...
2011. okt. 15. 09:47
 10/27 anonim ***** válasza:
9.28.-nál a pont.Igen, a "panem et circensis" nevében. Ott lesz a tömeg a parlament előtt, de nem azt fogják kiabálni, hogy "monyon le!", hanem azt, hogy "éljen a király!"
2011. okt. 15. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!