Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasok segítsetek!? SOS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok segítsetek!? SOS

Figyelt kérdés

1 hónap múlva lesz az esküvőnk életem értelmével, imádom, sokszor meghatódom és sírva fakadok, olyan szerelmes vagyok, várom az esküvőt, hogy azonnal és most, de néha elbizonytalanodom, félek, mással is volt ilyen? 1 éve vagyunk együtt, én 30 Ő 35

30/n

2010. aug. 2. 15:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
sok csalódásom volt, régen minden vágyam volt házasodni, de kiölték belőlem a pasik, idő közben ellene is lettem, erre megérkezik a nagy Ő és tudom, hogy vele más lesz és a házasság rajtunk múlik, hogy milyen lesz, úgy érzem, hogy a régi életemet nem akarom folytatni, utálom, vele szeretnék boldog lenni, csak aggodalmaskodom. persze hozzá kell tenni, hogy egészségileg nem vagyok topon, kórházban is voltam és tele vagyok gyógyszerekkel
2010. aug. 3. 08:00
 12/12 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen szerintem ez mindenkinél normális.nem kell izgulnod a lényeg hogy ő életed értelme nem fogod megbánni.Ez csak egéséges izgulás.:)
2010. dec. 18. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!