Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveget kéne írni az esküvői meghívóra, ha már házasok vagyunk? Úgy értem a polgári esküvő már megvolt (2 tanús), most lesz a templomi, vendégekkel.
Figyelt kérdés
Nem akarom se vicceskedősre, se túl hivatalosra (magázódós).. Nézegettem neten, de szerintem elég gáz, ha olyat írunk rá, hogy "úgy döntöttünk egybekelünk", mikor már egy éve házasok vagyunk.
Egyetlen szöveg ami eddig tetszik, hogy "...örök hűséget fogadunk egymásnak..."
Valami 5let?
2011. jún. 4. 18:38
1/2 anonim válasza:
Egymásra találtunk, életünk már közös, most Isten előtt is egybekelünk, légy ennek szem és fültanúja, szeretettel várunk :)
2/2 anonim válasza:
ja, valami olyan kéne, hogy
"most Isten előtt is"
"megerősítjük fogadalmunkat Isten színe előtt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!