Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok segítsetek!? SOS
1 hónap múlva lesz az esküvőnk életem értelmével, imádom, sokszor meghatódom és sírva fakadok, olyan szerelmes vagyok, várom az esküvőt, hogy azonnal és most, de néha elbizonytalanodom, félek, mással is volt ilyen? 1 éve vagyunk együtt, én 30 Ő 35
30/n
van valami olyan idézet, hogy "nem azzal kell összeházasodni, akivel le tudjuk élni az életünket, hanem aki nélkül nem".
én amikor bármiben aggódni kezdek, ilyen "ellenpróbát" szoktam csinálni. ha azt érzem, hogy nélküle nem is élnék, akkor nincs kérdés. (mondjuk bennem a Párom felé sosem volt.)
Érdekes, most hogy a kérdésedet elolvastam, most döbbentem rá, hogy amikor 33 évvel ezelőtt összeházasodtam a férjemmel, egyetlen pillanatig sem vetődött fel bennem bizonytalanság!
Pedig elég aggályoskodó típus vagyok, mindent aprólékosan "megrágok", sokat szoktam tépelődni egy-egy döntés előtt, de az, hogy nekünk össze kell házasodnunk, egy pillanatig nem volt kérdéses előttem!!!
Talán mégsem vagy magadban annyira biztos?...
Ez a bizonytalanság azt jelzi, hogy mégsem kellene ezt a házasságot megkötni, legalábbis MOST nem!...
Kicsit le kellene ülnöd és tisztáznod magadban : mitől félsz?... Mi szól az esküvő mellett és mi szól ellene?... Milyen negatív tulajdonságai vannak a vőlegényednek?... Ezeket hosszú távon is képes leszel elviselni?...
Talán menjetek el együtt 1-2 hétre nyaralni, ott az együttlakás alatt jobban tisztázhatod magadban, hogy kibírnád-e vele egy fedél alatt?... Tudsz hozzá alkalmazkodni?... Ő tud hozzád alkalmazkodni?...
Ha sírva fakadsz mindenen, akkor pont olyan típus vagy, aki majd a nehézségek ellenére is tűr és nyel egyet és a férjével marad.
Akkor meg mInek idegeskedni?
Én nem szoktam sírni, egyszerűen nem megy, nő létemre. A férjemet biztos meg lehetne egy kis sírással puhítani, de akkor sem tudok pityeregni.
De ha nincs is semmi gond, akkor minek rágódni a nem létezőn?
Örülj a boldogságnak és aggódj olyanon, amin felesleges. Aggódj majd akkor ha lesz miért, addig is koncentrálj a közös boldogságotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!