Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon ciki az ilyen esküvő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki az ilyen esküvő? Ti hogy éreznetek magatokat egy ilyen visszafogott lagzin?

Figyelt kérdés

A párom családja nagyon vallásos, alkoholt sem fogyasztanak. Minden pénz számít, így a párommal arra gondoltunk, hogy a templomukban lenne az esküvő (A lakodalom pedig a templom tornatermében)

Az anyósom dekorálna. Kaját hozatnánk. Nem ilyen olcsó esküvőre gondoltam anno, de nem szeretnék sokat költeni főleg mivel a párom munkahelye is bizonytalan jelenleg.

Ti hogy éreznetek magatokat egy ilyen lagziban ahol se pia, se kávé?

2020. júl. 2. 19:05
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Alkoholt és kávét a templomba nem lehet bevinni, azért nem lesz. Ha lenne pénzünk egy vendéglőben tartani az esküvőt, akkor lenne minden. Ők felajánlottak a templom termet, mi elfogadtuk.
2020. júl. 2. 21:23
 22/35 anonim ***** válasza:
72%
Engem is érdekel, milyen vallás az,ahol nem lehet teát inni. Nem értenek félre valamit? :D
2020. júl. 2. 21:24
 23/35 A kérdező kommentje:
Az utolsó napi szentek Jézus Krisztus egyháza
2020. júl. 2. 21:26
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkoris irtó ciki az egész. Ne hívj meg 13 embert, ha nem tudsz nekik mit adni.
2020. júl. 2. 21:34
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki nem tudja rendesen megvendégelni a meghivottakat mert egy pohár pezsgőre se futja az ne csináljon lagzit.Nagyon ciki ez az egész.A te rokonságod csak 13 ember és még azoknak se tudtok vagy akartok kávèt vagy ne adj isten egy kis alkoholt adni mert a leendő férjed családja nem kávézik és nem iszik alkoholt.Szóval nem irányitanak mi?
2020. júl. 2. 21:40
 26/35 peca1000 ***** válasza:
80%

Én olyan több száz fős Adventista lagzin voltam, ahol még hús sem volt, nemhogy alkohol.

Rizs, krumpli, meg rántott zöldség volt a svédasztalos menü, némi süteménnyel.

9:00-kor leléptem, korai kelésre hivatkozva, pedig csak marhára untam magam.

2020. júl. 2. 22:58
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy tea sincs rendben, akkor gondolom cola meg egyéb üdítő se? Csak a forró csokit hoztad fel a válaszodban... azért kérdezem. Mert akkor ez igy nagyon nem jó. Egy lagzin nem rossz dolog ha mindenki igénye ki van elégítve kicsit, a tieddel együtt. Te meg majd azt nézed ahogy ők nem érzik jól magukat, elrontja a napod. Nem igazán tudom milyen egy templom tornaterme de az akkor mégsem maga a templom, beszélj az illetékessel hogy lehetne e kávé meg egy pici bor, pezsgő, amit a te rokonaid szeretnek. A párod rokonainak attol még nem muszáj inni bármit is amit nem akarnak.
2020. júl. 2. 23:18
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra. Dolgozik rokonom pünkösdieknél, azok így buliznak és nagyon élvezik. A te részedről fura lesz nekik, de ha a vendégek nagyrésze úgyis a szektás fialásból lesz, akkor nem lesz benne semmi különös, mert ők ezt szokták meg. Én elmennék röhögni, mikor egyesülnek a szentlélekkel vagy mivel, az kihagyhatatlan, csoda, hogy ez legális és nem hívják rájuk a mentőt, hogy bevigye őket, mert aki ilyet csinál nem komplett. Főleg, ha már a vallásnál tartunk, akkor Jézus is megmondta, hogy ne fetrengjenek a lába előtt...
2020. júl. 3. 02:55
 29/35 anonim ***** válasza:
84%

Ja, bocs, nem láttam, hogy jeohovások. Akkor nem mennék el, azok úgy akarják biztosítani a limitált számú helyeket maguknak a paradicsomban, hogy sok embert térítenek. Hülye lennék összezárni magam velük egy lagziba.

Viszont te nagyon el vagy tévedve, ahogy írják, minden úgy van, ahogy ők akarják, a te igényeid, a rokonaid, barátaid le vannak szarva, tilosak, bűnösek, szennyezett szokásaik vannak, amiket tiltani kell. És akkor még te véded őket, hogy nem is. Anyukám olyan válásnak nézel elébe, hogy na még. Már ha mersz majd.

2020. júl. 3. 02:58
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Én keresztény vagyok és nem csak papíron, nyilván nekem is furcsák ezek a dolgok, mert a kereszténység amúgy nem tiltja sem az alkoholt, sem a kávét, sem a húst.

Én cikinek nem érzem ezt az esküvőt. Nyilván mindenki tudja, hogy a párod milyen vallású és így elfogadnak. Egy esküvőre alapvetően a pár miatt megyek. Ha lenne egy zsidó barátom, akinek az esküvőjén hagyományos kóser kaják lennének, én sem hőbörögnék, hogy de nekem jár a disznóhús, mert nem vagyok zsidó és letojom, hogy ők amúgy nem esznek ilyet. Ez nem így működik. Alkalmazkodni fogok.

Ha nincs pénz, akkor az egyházi esküvő után nálunk a templomkertben vagy a közösségi teremben szokott lenni állófogadás. A tornatermet hanyagolnám. Inkább ha van közösségi terem, akkor azt díszíteném fel, vagy a kertben tartanám.

"Ja, bocs, nem láttam, hogy jeohovások."

Nem, az utolsó napi szentek azok a mormonok, nem a jehovisták... Mormonoknak is vannak agyament kitalációik, de szerintem kevésbé térítenek, mint a jehovisták. Vagy csak itt nálunk van kevesebb belőlük és nem olyan feltűnő.

2020. júl. 3. 08:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!