Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon ciki az ilyen esküvő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki az ilyen esküvő? Ti hogy éreznetek magatokat egy ilyen visszafogott lagzin?

Figyelt kérdés

A párom családja nagyon vallásos, alkoholt sem fogyasztanak. Minden pénz számít, így a párommal arra gondoltunk, hogy a templomukban lenne az esküvő (A lakodalom pedig a templom tornatermében)

Az anyósom dekorálna. Kaját hozatnánk. Nem ilyen olcsó esküvőre gondoltam anno, de nem szeretnék sokat költeni főleg mivel a párom munkahelye is bizonytalan jelenleg.

Ti hogy éreznetek magatokat egy ilyen lagziban ahol se pia, se kávé?

2020. júl. 2. 19:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%
Nahát én mélyen elitélem az összes ostoba kitalált vallású embert a kitalált szabályaikkal együtt.Viszont az jó hogy nem lesz kávé még az egész násznép a pokolra jutna😅
2020. júl. 2. 19:31
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

Nincsenek bigott vallásos ismerőseim.

Gyönyörű és megható tud lenni egy kicsi, olcsó esküvő is, de ezek a vallási macerák idegtépőek.

2020. júl. 2. 19:34
 13/35 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem azt kérdeztem hogy mi a véleményetek a vallásról.

Eb tiszteletbe tartom a vallásukat és a család nagyon kedves és értelmes. Azért engedném hogy ott legyen a lagzi, mert ingyen lehetne használni a termet és a dekor is megvan az anyósomnak.

2020. júl. 2. 19:35
 14/35 anonim ***** válasza:
94%
Az, hogy olcsó, egyáltalán nem ciki. Szerintem az se, hogy nem lesz alkohol meg kávé. De én így nem tartanék lagzik, max csak valami állófogadást a szertartás után. Kis süti, üdítő, aztán mindenki megy haza. Vagy egy vacsora. A mi esküvőnk után csak egy szűkkörű vacsora volt, egy ember kivételével senki nem ivott alkoholt, pedig lehetett volna, illetve nem is kávézott senki, mert vacsora után már minek, ha 9-kor úgyis mész haza.
2020. júl. 2. 19:37
 15/35 anonim ***** válasza:
89%
Azt kérdezted, hogy nagyon ciki-e egy ilyen esküvő. Igen, ez nagyon kínos. És a násznépnek is meg lesz a véleménye róla, hogy egy csésze kávét meg egy pohár pezsgőt sajnáltok tőlük.
2020. júl. 2. 19:41
 16/35 anonim ***** válasza:
65%
Igen, nagyon kínos. Semmi közöm hozzá, de biztos, hogy egy olyan családba akarsz beházasodni, ahol a vendégeket egy csésze kávéval sem kínálnak meg vallási okokból? Később szerinted milyen gondjaid adódnak majd a nézeteikből? Elég csak a gyereknevelésre gondolni... Majd szülhetsz otthon orvos nélkül, a gyerekednek nem adhatsz játékokat, csak rózsafűzért...
2020. júl. 2. 20:15
 17/35 A kérdező kommentje:

Először is, én nem vetem meg a kávét, és a háztartásban is lesz kávé. A vendégsereg 80%-a A párom családja, így ezért is szeretnék én alkalmazkodni. Max 13an lesznek az én oldalamról akik nekem fontosak, ebben benne vannak a szülők és a nagyszüleim.

Annyira Nem bigott a vallás, és a párom egyáltalán nem bigott. Hitben szeretnénk felnevelni a gyerekeinket ami nem biztos hogy az ő vallása lesz

2020. júl. 2. 20:21
 18/35 anonim ***** válasza:
91%
Akkor annak a 13-nak tegyél ki pezsgőt és kávét. A vőlegényed családja meg úgysem nyúl hozzá.
2020. júl. 2. 20:32
 19/35 anonim ***** válasza:
92%
Nem bántásból, de ez milyen vallás?
2020. júl. 2. 20:38
 20/35 anonim ***** válasza:
93%

"így ezért is szeretnék én alkalmazkodni."

Ez a ti esküvőtök. Ennyire azért nem kell alkalmazkodni. Aki akar had igyon kávét, aki nem, annak meg nem kötelező.

A férjed rokonai rettentő önzőek és teljesen befolyásolnak téged.

Dehogynem bigott vallásosak! Még egy pohár kávét és pezsgőt sem lehet inni a TE esküvődön.

"Hitben szeretnénk felnevelni a gyerekeinket ami nem biztos hogy az ő vallása lesz"

Biztos lehetsz benne, hogy a kedves rokonok vallása lesz. Gondoskodni fognak róla, mint ahogy az esküvőröl is. Belekényszerítettek olyanba, amit igazából nem akarsz, és még azt is elérték, hogy úgy érzed, hogy ez neked milyen phasza végül is.

2020. júl. 2. 20:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!