Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki az ilyen esküvő? Ti hogy éreznetek magatokat egy ilyen visszafogott lagzin?
A párom családja nagyon vallásos, alkoholt sem fogyasztanak. Minden pénz számít, így a párommal arra gondoltunk, hogy a templomukban lenne az esküvő (A lakodalom pedig a templom tornatermében)
Az anyósom dekorálna. Kaját hozatnánk. Nem ilyen olcsó esküvőre gondoltam anno, de nem szeretnék sokat költeni főleg mivel a párom munkahelye is bizonytalan jelenleg.
Ti hogy éreznetek magatokat egy ilyen lagziban ahol se pia, se kávé?
Nincsenek bigott vallásos ismerőseim.
Gyönyörű és megható tud lenni egy kicsi, olcsó esküvő is, de ezek a vallási macerák idegtépőek.
Egyáltalán nem azt kérdeztem hogy mi a véleményetek a vallásról.
Eb tiszteletbe tartom a vallásukat és a család nagyon kedves és értelmes. Azért engedném hogy ott legyen a lagzi, mert ingyen lehetne használni a termet és a dekor is megvan az anyósomnak.
Először is, én nem vetem meg a kávét, és a háztartásban is lesz kávé. A vendégsereg 80%-a A párom családja, így ezért is szeretnék én alkalmazkodni. Max 13an lesznek az én oldalamról akik nekem fontosak, ebben benne vannak a szülők és a nagyszüleim.
Annyira Nem bigott a vallás, és a párom egyáltalán nem bigott. Hitben szeretnénk felnevelni a gyerekeinket ami nem biztos hogy az ő vallása lesz
"így ezért is szeretnék én alkalmazkodni."
Ez a ti esküvőtök. Ennyire azért nem kell alkalmazkodni. Aki akar had igyon kávét, aki nem, annak meg nem kötelező.
A férjed rokonai rettentő önzőek és teljesen befolyásolnak téged.
Dehogynem bigott vallásosak! Még egy pohár kávét és pezsgőt sem lehet inni a TE esküvődön.
"Hitben szeretnénk felnevelni a gyerekeinket ami nem biztos hogy az ő vallása lesz"
Biztos lehetsz benne, hogy a kedves rokonok vallása lesz. Gondoskodni fognak róla, mint ahogy az esküvőröl is. Belekényszerítettek olyanba, amit igazából nem akarsz, és még azt is elérték, hogy úgy érzed, hogy ez neked milyen phasza végül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!