Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy ideje divat, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ideje divat, hogy az eskuvot a meghivottak alljak es elvaras, hogy a vendeg fizessen a sajat fogyasztasan felul is nem keves osszeget, mint naszajandekot. Miert nem akkor rendezik a ceremoniat, amikor kepesek sajat maguk allni mindent?

Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 15:58
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
70%
De speciel én nem úgy tervezek esküvőt tartani, hogy 0ra hozzam ki, mert nyilván az esküvő az kiadás, nem is kicsi, akinek nincs rá ne tartson vagy ne hívjon meg annyi embert
2020. máj. 27. 17:05
 22/48 A kérdező kommentje:
20. ertem, amit irsz. Azt nem ertem, hogyan fugg ossze az ajandek erteke a fogyasztassal? (Ne ertsd felre, nem teged birallak, csak elmeleti sikon erdeklodom.)
2020. máj. 27. 17:09
 23/48 A kérdező kommentje:
21. Ez lenne a korrekt hozzaallas!
2020. máj. 27. 17:11
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze, csak így lett kitalálva, mint pl az étteremben hogy 10% borravalót illik adni, de ez csak egy kiidulási alap
2020. máj. 27. 17:18
 25/48 anonim ***** válasza:
93%
Ez mindig is így volt, csak nem volt ilyen nyíltan, elvárásként kimondva.
2020. máj. 27. 18:33
 26/48 anonim ***** válasza:
90%
Melyik bolygón divat ez?
2020. máj. 27. 19:00
 27/48 anonim ***** válasza:
79%

Ez mindenhol divat. A kérdező azt nem érti, hogyha más esküvőt akar tartani, azt miért a vendégeknek kell állni lényegében.

Régen azért a menyatánccal a jövőjüket alapozták meg, most ez már a rongyrázás kifizetéséről szól.

Én kettő ilyen anyagias esküvőn is voltam, ahol figyelni is kellett, hogy ki mennyit adott, és aszerint könyvelték el magukban a barátaikat.

2020. máj. 27. 19:10
 28/48 anonim ***** válasza:
74%

Hallottam olyan felvidéki lagzit, ahol táblára krétával írták, ki-mennyit adott, ott tették közszemlére. De az általuk foglalt szállásra WC papírt kellett vinni, mert az sajnos nem volt.

Amúgy ez csak zsinórmérték, hogy legalább annyit illik adni, amennyibe vendégként kerülsz.

2020. máj. 27. 19:26
 29/48 A kérdező kommentje:
Akik massal fizettetik ki az eskuvojuket, azok nem erzik, milyen ciki? Ha senki nem fizetne, nem is hazasodnanak ossze, mert nem telik ra?
2020. máj. 27. 20:12
 30/48 anonim ***** válasza:
62%

Te csak csóró vagy és azért fáj az a 20.000 forint vagy ennyire sóher?

Fizetni illem, szokás, kérlek írd át a hagyományokat és ha már ott vagy a történelmet is.

Röhejes.

Még jó, hogy az én barátaim és ismerőseim nem ilyen garasoskodók.

2020. máj. 27. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!