Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje divat, hogy az eskuvot a meghivottak alljak es elvaras, hogy a vendeg fizessen a sajat fogyasztasan felul is nem keves osszeget, mint naszajandekot. Miert nem akkor rendezik a ceremoniat, amikor kepesek sajat maguk allni mindent?
Ez mindenhol divat. A kérdező azt nem érti, hogyha más esküvőt akar tartani, azt miért a vendégeknek kell állni lényegében.
Régen azért a menyatánccal a jövőjüket alapozták meg, most ez már a rongyrázás kifizetéséről szól.
Én kettő ilyen anyagias esküvőn is voltam, ahol figyelni is kellett, hogy ki mennyit adott, és aszerint könyvelték el magukban a barátaikat.
Hallottam olyan felvidéki lagzit, ahol táblára krétával írták, ki-mennyit adott, ott tették közszemlére. De az általuk foglalt szállásra WC papírt kellett vinni, mert az sajnos nem volt.
Amúgy ez csak zsinórmérték, hogy legalább annyit illik adni, amennyibe vendégként kerülsz.
Te csak csóró vagy és azért fáj az a 20.000 forint vagy ennyire sóher?
Fizetni illem, szokás, kérlek írd át a hagyományokat és ha már ott vagy a történelmet is.
Röhejes.
Még jó, hogy az én barátaim és ismerőseim nem ilyen garasoskodók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!