Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek nektek az ilyen stílusú, könnyed, légies
mennyasszonyi ruhák?
Nekem nagyon tetszenek az ilyen stílusú ruhák. Ha magas lennék,akkor tuti ilyet választanék magamnak,de sajnos alacsony lány vagyok.
Viszont arra ügyelj,hogy ha lesz templomi esküvőd,akkor takard majd el a válladat,karodat és hátadat.
2020. jan. 24. 17:44
12/21 anonim válasza:
hú, nagyon szépeket linkeltél :D
2020. jan. 24. 23:15
13/21 anonim válasza:
Számomra túl egyszerűek, olyanok mint egy sima nyári ruha. De! Nem is nekem kell, hogy tetszen. Ha neked tetszik, ilyet vegyél.
2020. jan. 25. 06:34
14/21 anonim válasza:
Alapvetően tetszenek az egyszerűbb ruhák, de sok köztük az olyan, ami úgy néz ki, mint egy hálóing. Az olyanok tetszenek, ami egyszerűbb, de azért van is benne anyag, hogy azért ünnepélyes is legyen. Kevés az ilyen manapság...
2020. jan. 25. 15:45
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ! :) Én ilyen ruhát szeretnék majd, remélem találok is. Még egy kérdés: szerintek templomban ezek viselhetők? Vagy lelkészfüggő?
2020. jan. 28. 10:08
16/21 anonim válasza:
Függetlenül attól, hogy egyszerű vagy "hercegnős" a ruha templomban ne legyen mély dekoltázsa, ne legyen kint a hát és a váll és legalább térdig érjen. Tehát, ha kint van a hát vagy "spagettipántos"/pánt nélküli, akkor azzal kéne kezdeni valamit, pl. felvenni egy bolerot, amit aztán kint le lehet venni.
2020. jan. 28. 10:24
17/21 anonim válasza:
Gyerekek az abroncsot felejtsetek mar el, undoritoan gaz, nulla stilus es borzalmasan gagyi. Jellemzoen “elmaradott” izlesueknek tetszhet az a remseg.
2020. jan. 29. 00:10
18/21 anonim válasza:
Es nem, kb 20-bol ha 1 menyasszony takarja el a vallat, egyebkent valoszinuleg papja valogatja. A tobbseg csak a ruhaban van, akkor is ha az tul szexi egy templomban.
2020. jan. 29. 00:11
19/21 anonim válasza:
"Es nem, kb 20-bol ha 1 menyasszony takarja el a vallat, egyebkent valoszinuleg papja valogatja."
Ok, de attól még a kérdező lehet magára igényes, mert mások annyira sem méltatják az egyházi esküvőt, hogy az alapvető öltözködési szabályokat betartsák, ha már annyira kellett a templomi esküvő...
Magyarországon lehet, hogy sok helyen nem szólnak érte, de attól még nem illik. Olaszországban sok helyen kidobnak, ha így mész be, pl. turistaként.
2020. jan. 29. 11:43
20/21 anonim válasza:
Tetszenek, de nekem nem álltak túl jól, így egy minimális abroncsot kapott az enyém. Inkább lépéskönnyítőnek nevezhető.
Azt mondják nem könnyű ezekben járni a sok réteg miatt. Ami kevesebb réteg, az viszont már nem feltétlenül éri el a kívánt hatást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!