Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek nektek az ilyen stílusú, könnyed, légies mennyasszonyi ruhák?
2020. jan. 24. 14:45
1/21 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszenek, amelyik túl könnyed az úgy néz ki, mint egy szebb hálóing. Voltam olyan esküvőn, ahol a menyasszonynak is ilyen "könnyed" ruhája volt, hát inkább illett volna a hálószobába, mint sem templomba meg lagzira.
3/21 anonim válasza:
Nagyon szép, nekem tetszik. Hál' istennek kezd kimenni a divatból az a habos babos parsztos gúnya ami nehéz, tömött, túldíszített. Ez viszont egyszerű, finom, elegáns. Vékony alkaton tökéletes.
5/21 anonim válasza:
Egy kicsit lehetne "több", de alapvetően én is az abroncsnélkülire szavazok. A másikban úgy érzem magam, mint egy formából kinyomott puding. :D Szalagavatómon elkövettem azt a hibát, hogy olyat vettem fel, nem szeretném még egyszer. :D
6/21 anonim válasza:
Szerintem is szépek, ráadásul kényelmesebbek, mint az abroncsosak.
7/21 anonim válasza:
Nekem a karokat teljesen csupaszon hagyó mindig is fura volt, pláne ha templomi esküvőre is sor kerül. Rövid lenge ujj vagy valami kis jelzés értékű anyagdarab a kényes helyeken nekem hiányzik. De látom, hogy körülöttem ebből nem sokan csinálna problémát, hát viseljen olyat mindenki amiben jól érzi magát.
8/21 anonim válasza:
Nekem tetszik. De én már nem venném meg. Ha már férjhez megyek, akkor nem menyasszonyi ruhában fogok. Akár megveszed, akár béreled, akár csináltatod rengeteg pénzbe kerül, és csak azon az egy napon viselheted. Hatalmas biznisz, csak nem neked. Miközben egy "hétköznapibb", de gyönyörű ruhában is nagyon szép lehetsz. Ami nem kimondottan menyasszonyi ruha, adott esetben nem a földig ér, csak mondjuk térd alá. Amit máskor is fel tudsz venni, mondjuk vacsorázni, színházba, évfordulóra stb. Mondjuk krém, vagy púder rózsaszínben. Persze egy ilyen is sokba kerülhet, az anyaga, minősége, márkája miatt vagy csináltatni kell, de legalább kihasználható.
9/21 anonim válasza:
Egyaltalqan nem tetszik! Vekony nőn túl fius,gebe. Koverebb nő meg túl sok minden kint van,honajszagu.
10/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek, szerintem ezek mind gyönyörűek, amiket linkeltél :) Én is elgondolkodtam rajtuk, de végül azért csak maradtam a hercegnős stílusnál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!