Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyasszonyi csokornak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyasszonyi csokornak levendulát szeretnék csinálni magam, Tihanyon kívül szedhető valahol szabadon? Ha leszedem 1 héttel előre eláll frissen addig vagy már megszárad?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:

1 hét nagyon sok idő, addigra régen nem les szép. A levendula egyébként is egy kényes növény.

Miért nem ültetsz? Vehetsz a virágoltban fiatal növényt (vagy ha még távol van az esküvő, akkor magot), kiültetheted, burjánzik ha gondoskodsz róla:)

Balkonládába is mehet, ha nincs kerted.

2014. máj. 3. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:

A levendula ennél kényesebb virág. Frissen leszedve törik a szára, 1-2 óra állás után a legjobb vele dolgozni. Viszont ha nem rakod vízbe a pici virágok potyogni fognak belőle és az nem szép. Én inkább azt ajánlanám, ha annyira levendulát akarsz, hogy rakass egy pár szálat a csokrodba a virágossal, vagy dekorálj levendulával. (Én amíg virágzik, folyamatosan kötök itthon levendulát, van többféle fajtám. Szerintem ez szép lenne egy fehér csokorba: [link]

Ültetésbe csak akkor kezdj bele, ha csak jövőre akarsz esküvőt, egy szép csokorba rengeteg szál kell.)

2014. máj. 4. 08:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ha virágoshoz bemegyek akkor ő tud kötni nekem csak levendulából egy csokrot frissen, ugye?

Valami ilyesmire gondoltam:

[link]

Árban mennyiből jön ki kb?

2014. máj. 6. 09:14
 4/5 anonim válasza:
Érd és Sóskút között van egy régi, elhagyott levendula mező. Ott is lehet szedni. Sajnos pontosabb helyet még én sem tudok, most keresgélek én is pontosabban utána. 1000 Ft egy nagy zsák.
2014. jún. 4. 13:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Megtennéd hogy ha találsz valamit megírod nekem is? :)
2014. jún. 4. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!