Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyasszonyi csokornak levendulát szeretnék csinálni magam, Tihanyon kívül szedhető valahol szabadon? Ha leszedem 1 héttel előre eláll frissen addig vagy már megszárad?
1 hét nagyon sok idő, addigra régen nem les szép. A levendula egyébként is egy kényes növény.
Miért nem ültetsz? Vehetsz a virágoltban fiatal növényt (vagy ha még távol van az esküvő, akkor magot), kiültetheted, burjánzik ha gondoskodsz róla:)
Balkonládába is mehet, ha nincs kerted.
A levendula ennél kényesebb virág. Frissen leszedve törik a szára, 1-2 óra állás után a legjobb vele dolgozni. Viszont ha nem rakod vízbe a pici virágok potyogni fognak belőle és az nem szép. Én inkább azt ajánlanám, ha annyira levendulát akarsz, hogy rakass egy pár szálat a csokrodba a virágossal, vagy dekorálj levendulával. (Én amíg virágzik, folyamatosan kötök itthon levendulát, van többféle fajtám. Szerintem ez szép lenne egy fehér csokorba: [link]
Ültetésbe csak akkor kezdj bele, ha csak jövőre akarsz esküvőt, egy szép csokorba rengeteg szál kell.)
Köszönöm. Ha virágoshoz bemegyek akkor ő tud kötni nekem csak levendulából egy csokrot frissen, ugye?
Valami ilyesmire gondoltam:
Árban mennyiből jön ki kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!