Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ritka már manapság az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ritka már manapság az esküvő előtti szüzesség?

Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 15:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
80%
Mert ma már elég fejlett az orvostudomány, és meg tudja gyógyítani a nemibetegségeket, illetve van abortusz is, amibe nem hal bele a nő. Szóval már változatos szex mellett is életben lehet maradni :D
2019. szept. 21. 20:14
 22/33 anonim ***** válasza:
77%

Mert ma már nem ez a nők fő értékmérője, hála az égnek.

Egyébként meg tényleg semmilyen logikus magyarázat nincs arra, hogy az miért is lenne jó.

2019. szept. 21. 20:38
 23/33 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is sok mindent ki kell próbálni.Ugyan is az a saját meglátásom,hogy nagyon kevés nő jó az ágyban.Biztosan van a pasikkal is gond,de engem az a része nem is érdekel.De egy biztos ha egy nő nem szeret valamit csinálni,azt nem is tudja.Max maszatolni tud.
2019. szept. 22. 10:40
 24/33 anonim ***** válasza:
68%

Nőként úgy látom, hogy erről nem a férfiak tehetnek. Ha a nők többsége nem feküdne össze ennyi férfival élete során, akkor a férfiak alapból nem ilyen elvárásokat támasztanának egy nőhöz, mint pl. "fel kell próbálnom az első randin, mielőtt kapcsolatba kezdek vele" meg hasonlók. Hülyék lennének nem dugni ha egy nő nyitott erre. Meg is értem, hogy nem foglalkoznak olyan nővel, akit meg kell hódítani és akinek bizonyítani kell, mikor könnyen talál olyan ribit, aki gondolkodás nélkül gerincre vágja magát neki.

Olyankor szoktam nevetni, mikor ezek a nők azért sírnak, hogy évek óta együtt vannak, és nem akarja őket elvenni a pasijuk (az "Eljegyzés" kategóriát érdemes megnézni, ezekkel van tele). Ha ingyen osztogatod a tejet, senki sem veszi meg a tehenet.

2019. szept. 22. 14:50
 25/33 Savlekotő ***** válasza:
39%
Biztos jobb kedves tej el záró hogy az esküvő után a pasi kínlódik h megmutassa mire való a fax a kedves ostoba szűzikének aki később 30 40 évesen meg bevadul és ugyan ugy kipróbálna több faxt.. Élje ki magát mindenki,eleve a házasság is marhaság ma már,amig jo jo aztán by mindkét fél megy a dolgára. És igen a szex a legfontosabb ha szar,kukázom az illetőt,de én értelmes nőt leltem akinek szintén a szex a fontos nem az illúziók,sose kellett vallás sérült szűzike..
2019. szept. 22. 14:55
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Mert a szex egy jó dolog, és ha ésszel csinálja az ember (értsd gumit húz ha nem szeretne gyereket és nemibetegséget, és akkor szexel amikor tényleg akar, nem akkor amikor ciki nem szexelni) akkor nem igazán van káros hatása.

Miért _ne_ szexelne a ember?

2019. szept. 24. 23:05
 27/33 anonim ***** válasza:
85%
Hát még az esküvő utáni milyen ritka, a kérdésfelvetés tényének statisztikai adataival összehasonlítva nagyot billenne a mérleg.
2019. szept. 25. 12:12
 28/33 Kekcsi ***** válasza:
34%
A lányom 8 hónapos, az esküvő még nem volt meg, és szűz. Szerintem nem ritka.
2019. szept. 25. 23:35
 29/33 anonim ***** válasza:
62%

Én 18 évesen mentem férjhez ( nyolc éve) és nem voltam szűz.. Szóval nem csak a kitolódás miatt van ez így szerintem. Volt előtte egy komolyabb kapcsolatom ( két év), meg volt a kellő bizalom, tisztelet egymás iránt, szerelem... mire kellett volna várnunk?

26/N

2019. szept. 27. 12:53
 30/33 Mostmondjammeg válasza:
12%

Mert a csajok nagy részének a gyerekszülés a mindene, valakit behúz a csapdába,

aztán ha kirepültek a kölkök elválik, mivel akivel élt csak arra kellett.

Talán a dugás is olyan, igazából utána nem is akarnak, csak nagyon ritkán.

2019. szept. 28. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!