Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ritka már manapság az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ritka már manapság az esküvő előtti szüzesség?

Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 15:30
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

ma 15:58

kva nagy baromság az egész.

SZERENCSÉRE VANNAK MÁSOK IS AKIK NEM ÚGY GONDOLKODNAK MINT TE!

kiderül hogy a partnered szar az ágyban

AZ ITTENI NŐK SZERINT NEM A SZEX A FONTOS HANEM A SZERELEM!

2019. szept. 21. 16:09
 12/33 A kérdező kommentje:

ma 16:06

"A pasik meg már 18 évesen..."

Jó de a pasik alapból elvannak itélve szexmániásak állatoknak..

2019. szept. 21. 16:11
 13/33 Savlekotő ***** válasza:
41%
EZT rég el kellett volna hagyni ostoba elavult baromság vallás károsodottaknak meg kell hagyni,ott úgy se szeretkeznek csak közösülnek évi egyszer.. Nem lenne ennyi válás hanem nulla viszonyítással állnának össze full idegenek,ahol két év után is csak anyu apu felügyeletével sétálhatnak,utána meg a sarki fűszeresre is ráizgulnak mert mi lett volna ha más is van..
2019. szept. 21. 16:12
 14/33 Savlekotő ***** válasza:
74%
Mutass egy nőt aki szerelemből hajlandó maradni ha full szar a szex,ja marad de közbe szarrá csal,v vibrátorozik. Inkább engedd el ezt a hülyeséget.. A jó szex alap anélkül megette a rosseb.. Inkább maradj egyedül ha a szexet vmi mocskos dolognak tartod,ami nem élvezetes csak kényszer a purdéért. Ma ,még vannak ilyen nyomorékok?
2019. szept. 21. 16:15
 15/33 anonim ***** válasza:
79%
Régen 14-16 évesen már férjhez adták a lányokat a nemesi családokban. 20 évesen aki nem volt házas,az vénlánynak számított. Más világ volt, ott érthető volt, hogy megőrizték a szüzességüket. Na de most 30-40 éves meglett emberek(mert átlagabn ennyi idősen házasodnak most már) nyilván nem fognak évtizedekig szüzeskedni.
2019. szept. 21. 16:24
 16/33 anonim ***** válasza:
74%
Mert drága a válás.
2019. szept. 21. 16:57
 17/33 anonim ***** válasza:
86%

Alapvetően szerintem azért, mert kitolódott a házasság ideje, tehát sokkal később házasodik mindenki, nem 18 évesen. A másik, meg hogy ez már nem számít normának.

"Mutass egy nőt aki szerelemből hajlandó maradni ha full szar a szex"

Nézd, én hajlandó vagyok maradni és nem csalom szét a másikat, mert nem vagyok állat, hanem ember. A szex pont az a dolog, amin lehet javítani. Gyakorlással és egyszerűen azzal, hogy odafigyelsz a másik igényeire. Azért nem egy túl bonyolult dolog... Persze, ha nincs kompromisszum, nincs odafigyelés, akkor nyilván én sem maradnék, de nem a szex miatt, hanem mert a másikat ennyire nem érdeklem ezek szerint.

2019. szept. 21. 17:02
 18/33 anonim ***** válasza:
28%

1, Mert minden gyors;

2, Ki kell próbálni mindent, és ha valami nem jó, akkor azt mondani, hogy "Van mááááásik!!!!".

2019. szept. 21. 18:17
 19/33 anonim ***** válasza:
36%
#9 Az szerintem a szar szex ismérve lehet, hogy még a maszturbálás is élvezetesebb nála. Vagy még az is tiltott a nőknek ebben az ideális ferfivilagban?
2019. szept. 21. 18:25
 20/33 anonim ***** válasza:
74%
Mi vártunk és nem bántuk meg. 😊
2019. szept. 21. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!