Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ritka már manapság az esküvő előtti szüzesség?
ma 15:58
kva nagy baromság az egész.
SZERENCSÉRE VANNAK MÁSOK IS AKIK NEM ÚGY GONDOLKODNAK MINT TE!
kiderül hogy a partnered szar az ágyban
AZ ITTENI NŐK SZERINT NEM A SZEX A FONTOS HANEM A SZERELEM!
ma 16:06
"A pasik meg már 18 évesen..."
Jó de a pasik alapból elvannak itélve szexmániásak állatoknak..
Alapvetően szerintem azért, mert kitolódott a házasság ideje, tehát sokkal később házasodik mindenki, nem 18 évesen. A másik, meg hogy ez már nem számít normának.
"Mutass egy nőt aki szerelemből hajlandó maradni ha full szar a szex"
Nézd, én hajlandó vagyok maradni és nem csalom szét a másikat, mert nem vagyok állat, hanem ember. A szex pont az a dolog, amin lehet javítani. Gyakorlással és egyszerűen azzal, hogy odafigyelsz a másik igényeire. Azért nem egy túl bonyolult dolog... Persze, ha nincs kompromisszum, nincs odafigyelés, akkor nyilván én sem maradnék, de nem a szex miatt, hanem mert a másikat ennyire nem érdeklem ezek szerint.
1, Mert minden gyors;
2, Ki kell próbálni mindent, és ha valami nem jó, akkor azt mondani, hogy "Van mááááásik!!!!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!