Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok van köztetek olyan aki szüzen ment férjhez? Vagy ahhoz ment akivel elvesztette? Vagy azóta is együtt élnek házasságon kívül
Nekem egy hosszú kapcsolatom volt, azt hittem, hogy vele maradok, de másképp alakult. Úgyhogy ez nálam már nem fog összejönni. :)
De szüzen férjhez menni? Nem értek egyet vele, mert a szex egy kapcsolat fontos része, amit igenis ki kell próbálni előtte. Valahol az arany középutat kellene megtalálni, nem kis tiniként elkezdeni a nemi életet, de azért nem is hozzámenni az elsőhöz fél év után. Nem hiszek abban, hogy az egy jól működő párkapcsolat lenne, ahol szüzen megy valaki férjhez.
A mézeshetekre? Az egész házasságra....
Közelebbi példám nincs, csak egy nagynéni. 25 év után vált el, azután lett kapcsolata egy másik férfivel. Azt mondogatja a házassága alatt azt hitte a szex "asszonyi kötelesség" és rémes volt. Utána, a másik férfival tudta meg, hogy mi is az. ;)
Van egy barátnőm, jövőre lesz az esküvőjük, 5 éve járnak. Nem feküdtek le egymással (lehet hűledezni), de azért ez nem azt jelenti, hogy csak a kézfogásig jutottak el.
Kívánom nekik, hogy nagyon boldogok legyenek hosszú-hosszú évekig. (mondjuk úgy 60-70 :))
Szerintem az a gond, hogy manapság mindenki túl nagy jelentőséget tulajdonít ennek. Persze, fontos, de közel nem a legfontosabb. Hiába jó valakivel a szex, ha közben egy csalfa, undorító, szemét ember. Fog működni a kapcsolat? Nem.
Szerintem tanulás kérdése az egész. Kezdetben szinte senki nem passzol a másikhoz szexuálisan, mert nem tudja, hogy a másiknak mi a jó. Ezt meg kell tanulni, beszélgetni kell róla. Ha őszinték vagyunk egymással, meg tudjuk beszélni az ilyen jellegű dolgokat is, és javítani a technikákon, akkor szerintem lazán működhet már az elsőnél is. Ez nem olyan dolog, hogy minél többfélével csinálom, annál jobb leszek. Hiszen maga a fogalom is, hogy "jó" nagyon relatív. Kinek, mi a jó? Lehet, hogy az előző 3-nak jó volt, de a 4.-nek nem jó.
Személyes vélemény.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!