Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok van köztetek olyan aki szüzen ment férjhez? Vagy ahhoz ment akivel elvesztette? Vagy azóta is együtt élnek házasságon kívül
Pont tegnap jart nalam egy lany, aki arab, es a ferje is arab. Van egy gyerekuk. Beszelgettunk errol, mert ugye nekik muszaly szuzen ferjhez menniuk. Azt mondta, hogy szerinte jobb az, ha a no nem szuzen megy ferjhez. Ettol fuggetlenul nagyon szereti a ferjet, es vele is akar maradni.
Szerintem ha ez a te dontesed, es senki nem erolteti rad, akkor jo dontes. Az en baratom is velem veszitette el, es velem szeretne leelni az eletet, pedig nem huszoneves. Nagyon jo a szex, de megsem ez az elso dolog, annyi minden fontos meg egy kapcsolatban. A szexet lehet tanulni, hiszen en is kis tapasztalatlanbol kitanultam magam, es most mar nagyon jol tudommi okoz oromet egy ferfinek + onmagamnak. De ezt lehet egyetlen partnerrel is! Rajtad all, szerintem nincs ezzel gond. Te ismered onmagadat, es a jovendobelidet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!