Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ellenzik ha valaki vár...

Miért ellenzik ha valaki vár a házasságig a szexel? Miért mondják, hogy lehet nem passzol két ember szexuálisan?

Figyelt kérdés
Régen nem szabad akaratból esküdtek és akkor is lett gyerek.

2018. febr. 23. 19:55
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
63%
Miért kötöd mások orrára a nemi életedet?
2018. febr. 23. 19:56
 2/35 anonim ***** válasza:
26%

mert becsinálnak a gondolatától is

a magyarázat meg önmegnyugtatás

2018. febr. 23. 20:01
 3/35 anonim ***** válasza:
61%
magánügy, mit foglalkozol vele?
2018. febr. 23. 20:04
 4/35 anonim ***** válasza:
84%

Mert van ilyen nem is kevés esetben, hogy nem működik a szexualitás két ember között. Ez biológia.

Persze le lehet élni jó szex nélkül is egy életet, úgy hogy nem tudod mit hagysz ki.

Van ilyen...

Én viszont megengedhetem magamnak, hogy megtaláljam az ideális párt, akivel minden téren boldog vagyok. Ilyen egyszerű.

2018. febr. 23. 20:08
 5/35 anonim ***** válasza:
88%
A gyerekcsinalashoz nem kell jo szex. Borzalmas szexualis elettel, kielegitetlenul is teherbe lehet esni.
2018. febr. 23. 20:12
 6/35 anonim ***** válasza:
96%
Az, hogy lett gyerek, nem jelenti azt, hogy maga az együttlét jó s volt a feleknek. Azért manapság már rég nem az utódnemzés a szex elsődleges célja. Valóban lehetséges, hogy két ember nem illik össze az ágyban. Ha neked úgy jó, tőlem nyugodtan őrizgesd magad a házasságig, de én személy szerint örülök, hogy nem tettem.
2018. febr. 23. 20:18
 7/35 Alain Delon ***** válasza:
76%
Mondjuk azért, mert természetellenes?
2018. febr. 23. 20:21
 8/35 anonim ***** válasza:
34%

Mert el vannak kényeztetve az emberek. Ha érzik, hogy ott a nemi vágy, azt feltétlen mielőtt ki kell elégíteni, akár 16, 18, 20 éves korban. Véletlen sem lehet pl. 25 éves korig várni vele, ha mondjuk akkor házasodik meg valaki. Pedig tök nem bonyolult.

Akik pedig szeretik egymást és jól megértik egymást, összhangban vannak, azoknak ezen a területen sem lesz gond. Lehet, hogy adott esetben nem egyből sikerül megtalálni, hogyan jó, de ők nem azok a típusok, mint mások, akik két hét ismeretség után összejönnek valakivel, majd egy hét után ott is hagyják, csak mert nem jó vele a szex. Ami elsőre problémának tűnik, azt meg is lehet oldani ám, csak az elkényelmesedett emberek nem ezt szokták meg.

Amúgy az első válaszoló minek szólogat be? Akik várnak szexszel, azoknak is hallgatniuk kell azok álláspontját, akik nem várnak, mert ez folyik a csapból is.

2018. febr. 23. 20:21
 9/35 anonim ***** válasza:
62%

Miért, miért, mert mi van, ha a házasság 1 év múlva jön létre, addig mi megy? Megy a recska, meg a vibrátor?

Hogy lehet ennyire fapnának lenni már, de komolyan.

Tényleg nem értem, fridzsider emberek mi a fsznak akarnak párkapcsolatot?

Csak hogy legyen mit kiposztolni a face-re?

2018. febr. 23. 20:38
 10/35 anonim ***** válasza:
37%
Mert rosszul érzik magukat attól, hogy másnak van önuralma és kibírja a házasságig, nekik meg nincs. Jobban esne nekik azt látni, hogy mindenki azt csinálja, amit ők.
2018. febr. 23. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!