Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is feltűnt hogy a szepfiuk úgy messziről szexuálisan vonzóak, viszont emberileg mennyire selejtesek?
Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 23:43
1/11 anonim válasza:
Akkor én kivétel lehetek, ugyanis jóképű, vagány ugyanakkor melegszívű, hűséges és végtelenül intelligens is vagyok.
2/11 anonim válasza:
Nekem szerencsére a férfiak jönnek be azokat találom vonzónak - nem mindenkit persze.
19/L
3/11 A kérdező kommentje:
Semmi pozitív emberi tulajdonságot nem találtam bennük.
2017. júl. 19. 23:48
4/11 anonim válasza:
Jóképűnek tartanak (én magamat nem), sikeres vagyok a munkámban. A zárkózottságom miatt viszont még soha nem volt barátnőm. És 26 éves vagyok... Szóval akár az vagyok, akár nem, mégis kerül az összes nö, mert nem járok el bulizni, mert túl komoly vagyok...
5/11 A kérdező kommentje:
Legfőbb rossz tulajdonságaik a gátlástalan hazudozás és gyávasag. Mintha nagyra nőtt óvodások lennének.
2017. júl. 19. 23:55
6/11 anonim válasza:
A selejtest hogy érted? Én állítólag szépfiú vagyok, de lelkileg egy kapcsolatokat kialakítani képtelen, összetört selejt, akinek minden napja szenvedés, nem engedik a múltban elkövetett hibái, és csak azt a napot várja, amikor végre lejár az "élete", közben újból és újból sérülést okoz azoknak, akik fontosak számára, és mindig megesküszik, hogy megváltozik, de végül képtelen rá, akár egy cseppet is...
"Kutyából nem lesz szalonna."
7/11 anonim válasza:
Általánosított baromság. Te is most jöttél a falvédőről?
8/11 anonim válasza:
Én az érdekeseket mindig jobban szerettem, mint a szépeket. 22L
9/11 anonim válasza:
1.: "...végtelenül intelligens" Ráadásul szerény is vagy. Mondták már?!
10/11 anonim válasza:
Kevered az egoizmust az egészséges önbecsüléssel. Ha azt mondta volna, hogy mindenkinél okosabb, akkor egoista lenne, de hadd legyen csak "végtelenül" intelligens a fiú :). Talán éppen Te is olyan vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!