Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mennyire vonzó nektek ez a nő, akár szexuálisan, akár emberileg? Mit tudhat ez a nő, hogy olyan sokan oda vannak érte?
2016. nov. 27. 22:16
1/8 Krukutyán Levente válasza:
A képek és a videó alapján tud pózolni és telefonálni. A két fő szempont amit keresünk egy nőbe. Egyem a személyiségét.
2/8 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Egyszer megdugnám de annyi.
17F
3/8 anonim válasza:
Jó csaj. Alakja, arca nagyon bejön nekem. Emberiileg nem tudom, azt kép alapján nem tudom megítélni.
4/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
amit tud,hogy fiatal és szép teste van,enyhe kislányos bájjal.
ez meg bőven elég ahhoz,hogy kívánatos csaj legyen.
7/8 anonim válasza:
életemben nem hallottam róla de egyszer jöhet
8/8 anonim válasza:
Szexuálisan vagy emberileg nem tudom mit tudhat. Nem tudom ,hogy ki ő, de azt mondod sokan oda vannak érte akkor pl. el tudja adni magát (nem feltétlenül szó szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!