Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 5 hónapja vagyunk együtt és elutasító ha szexuálisan közeledek felé, én vagyok türelmetlen?
Figyelt kérdés
17 éves, mindketten tapasztalatlanok vagyunk még ilyen téren. Nem szeretne még semmilyen szexuális dolgot csinálni (pl.:ha benyúlnék a bugyijába elhúzza a kezem) de én már vágyok rá. Szerintetek én vagyok a türelmetlen?
Ti mennyi idő után pettingeltetek az első kapcsolatotokban?
2016. nov. 20. 10:11
3/6 anonim válasza:
Mi már pár alkalom után pettingeltünk, 3hónap után volt szex. Pedig visszafogott, 16éves lányról volt szó.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell erőltetni a lánynak, de te döntsd el, hogy mit akarsz! Vársz még rá egy kis időt (max pár hónapot) és szép élmény lesz az első egy olyannal, akit szeretsz... vagy megpróbálsz fogni magadnak valakit, akit lehet nem is fogsz szeretni annyira mint a mostanit, de be lehet neki vágni. Hülyeség rohanni. Meg kell adni a módját. Egyébként a pettingre rá lehet biztosan kapatni, azért az még nem dugás és igen fontos, hogy megismerjétek egymást a tényleges behatolás előtt. Jobb lesz az első, mondd meg neki is! :)
5/6 Doctor Manhattan válasza:
5 hónap??! 5 hét után ilyet csinálna, vágnám ki, mint a taknyot.
6/6 anonim válasza:
Hááát még emlékszem, hogy pár óra után a bugyiban turkáltam. És talán nem voltam még 17. Éljenek a csajok, és a turkapiszka, illetve zacsipacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!