Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha emberileg nagyon szeretek valakit, de szexuálisan nem vonzódom hozzá, leszek vele valaha boldog, vagy mindig hiányérzetem lesz mellette?
Mindig hiányérzeted lesz.
Ha nem lenne, akkor már boldog lennél vele. De te is érzed, hogy nem az igazi.
Akkor te csak barátként szereted. Én is jártam már így, azt gondoltam majd kialakul. De nem. Akihez van vonzalom, ahhoz az elejétől fogva van.
Sajnos ez az igazság :(. Legalábbis nálam.
Ja és nekem nem is a hiányérzet volt a fő gond, hanem az hogy abszolút nem tudtam rá beindulni szexuálisan... :/
N
Lesz.
De ez annyira nem fair hogy minden jó, de emiatt az egy dolog miatt kuka az egész dolog.
Utálom mert így pl. én mindig vert helyzetből indulok. Mert kedvelhetnek szerethetnek de sosemfognak vonzódi hozzám
"De ez annyira nem fair hogy minden jó, de emiatt az egy dolog miatt kuka az egész dolog.
Utálom mert így pl. én mindig vert helyzetből indulok. Mert kedvelhetnek szerethetnek de sosemfognak vonzódi hozzám"
Nem az egész dolog kuka csak a párkapcsolat. Mert ez azért nem kis dolog. Mint a hot-dog virsli nélkül, érted.. Egy dolog hiányzik csak, de az már nem ugyanaz.
Amúgy gondolom mindenki azt hiszi hogy csaj vagyok pedig srác.
Na ja pont ez a gond, hogy amiért randa vagyo az életben nem tudok megtartani majd senkit...
Hej a pénz legalább velem majd... Gyere "D.Feri" gyere Szent István megyünk csajozni :(
Szemét sors, miért nem lehettem én is szép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!