Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ellenzik ha valaki vár...

Miért ellenzik ha valaki vár a házasságig a szexel? Miért mondják, hogy lehet nem passzol két ember szexuálisan?

Figyelt kérdés
Régen nem szabad akaratból esküdtek és akkor is lett gyerek.

2018. febr. 23. 19:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Az alapvető probléma az, hogy kínos erről beszélgetni. Már a szexuális felvilágosításnál kezdődnek a problémák. Egy kamasz elvihogja, egy felnőtt zavarban van, hogyan is világosítsa fel a következő generációt. Nincs jó szexuális nevelés, pedig szükség lenne rá. Aztán ha az ember kíváncsi a testére, esetleg kínosnak érzi magához nyúlni, ráadásul az, hogy te megismered a tested, csak egyik fele a dolognak, nem mindegy az sem, hogy ki és hogyan nyúl hozzád, ezt nem biztos, hogy te magadon ki tudod tapasztalni.

Vegyünk például nálam egy példát, amit nem tudtam magamról, és nem is szexuális téren tapasztaltam, mégis kihat arra is. Tiniként nagyon ragyás pattanásos voltam. Anyukám elvitt kozmetikushoz, hogy kezelje az arcomat. Beültem egy hosszabb kezelésre, nem akarok hülyeséget írni, talán egy órás lehetett, de nem emlékszem, rég volt. A kozmetikus elkezdett dolgozni az arcomon, és hátul csípőmagasságban jelentkezett erre a testemtől egy reakció, ami olyan volt, mint hogyha ott piszkálnának, pedig ott senki nem nyúlt hozzám. Végig tartanom kellett magam, hogy ne ugorjak fel a székből, mert olyan volt, mint hogyha hátul csiklandoznának, miközben az arcomat kezelik. Én nem tudok úgy magamhoz érni, hogy ugyanezt az érzést kiváltsam, így nem tudom azt sem kitapasztalni egyedül, hogyan ne jöjjön elő, ehhez kell a másik ember.

2018. febr. 24. 14:30
 22/35 anonim ***** válasza:
72%
Nincs. Senki nem is mondta, hogy kell. Ugyanilyen alapon azt sem lehet állítani, hogy egy ember mellett nem lehet ugyan azt elérni, mintha többekkel tenné ugyanezt. De a kérdés még csak nem is ez volt.
2018. febr. 24. 14:32
 23/35 anonim ***** válasza:
17%
#21 Értem. Ha ez mondjuk a szex kapcsán fordul elő, megkéred a másikat, hogy ezt ne tegye. Nem egy olyan tényező, ami összességében élvezhetetlenné teszi az egészet.
2018. febr. 24. 14:39
 24/35 Alain Delon ***** válasza:
83%
Na. A szex ugyanolyan elemi igény, mint az evés vagy az ivás, ezt kellene megértenie az "önuralmat" tanúsítóknak.
2018. febr. 24. 20:04
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Szó sincs róla, hogy ettől élvezhetetlen, csak ez például egy olyan dolog, amire egyedül, ha csak magamat tapogatom, nem jöttem volna rá, mert én magamnak nem tudom előidézni.
2018. febr. 24. 22:30
 26/35 anonim ***** válasza:
29%
Azért a szexet az evéshez meg iváshoz hasonlítani elég nagy túlzás. Nem hallottam még senkiről sem, aki ennek a hiányába halt volna bele. Ellentétben azokkal, akik szomjan- vagy éhen haltak. Gyerekes dolog a kettő között így párhuzamot vonni. Amúgy egy házasságban is előfordulhat olyan, hogy valamiért tartózkodni kell a szextől (pl. veszélyeztetett terhesség). Az ilyen ember mit fog akkor csinálni? A falat kaparni?
2018. febr. 25. 07:29
 27/35 anonim ***** válasza:
27%

#25 Ez rendben, és nem ezzel nem akarom kisebbíteni annak fontosságát, hogy minél jobban megismerje magát valaki, de ez nem zárja ki a másik fél részéről, hogy számodra potenciális partner legyen a szexben is. Ilyen alapon azt is mondhatnánk, hogy amíg nem próbáltad nullgravitációs körülmények között, vagy 300 év tantrikus jóga után, addig nem ismerheted magad eléggé ahhoz, hogy megállapodj valaki mellett.

Én egy olyan példát keresek itt, ami elmagyarázza milyen lehet amikor két ember szexuálisan nem passzol. Tehát nem egészségügyi, vagy lelki problémából adódóan, és nem is azért mert még nem sikerült megismerniük egymást. Mondjuk nagy szerelemből induló kapcsolatban fél év együttélés után, minden más működik két ember között csak a szex nem, de nem azért mert időközben kiderül, hogy valamelyik elhallgatott magáról vagy a szokásairól valamit, és nem azért mert olyasmit vár el a másiktól amit ő nem akar, szóval két tök átlagos ember, akik tudnak beszélgetni, és nem céljuk szándékosan félrevezetni a másikat, ismerik egymást már fél éve, szeretik egymást, elfogadják egymást, de akárhogy próbálkoznak nem tudják élvezni egymással a szexet, hát én ilyenről nem hallottam, de elfogadom, hogy létezik, csak mondjon már rá valaki egy példát.

2018. febr. 25. 08:11
 28/35 Alain Delon ***** válasza:
56%
26: Meghülyül. Szóval te nem vagy emberek között és nem ismered ezeket a tüneteket.
2018. febr. 25. 08:41
 29/35 anonim ***** válasza:
62%
Dehogynem vagyok emberek közt. Sőt majdnem 20 éve házas is vagyok. Veszélyeztetett terhes is voltam. Szóval tudom, miről beszélek. Keveset tudsz az életről. Kíváncsi lennék, hány éves vagy.
2018. febr. 25. 10:18
 30/35 Alain Delon ***** válasza:
73%

29: 5 múltam.

Amúgy komolyra fordítva: sosem hallottál olyan jelzőt egy elviselhetetlen nőről, hogy "b_szatlan p_csa"? Olyanra mondják, akivel nem "foglalkozik" senki. Épp a napokban meséltek egy olyat, hogy egy munkahelyen valaki elvállalta, hogy "foglalkozzon" egy ilyen nővel. Utána mintha kicserélték volna.

2018. febr. 25. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!