Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizom egy férfival, de minél jobban erőlteti a testiséget annál jobban undorodom tőle. Én egy határozottan nimfomániás nő vagyok, de ez az ember kényszert érez, hogy molesztáljon szexuálisan engem . Miért? Ez milyen pszichés problémára utal?
Az utcán markolássza a fenekem mások előtt , direkt "romantikus" pillanatokat teremt csak csattanjon el a csók . de annyira lihegve akarja mindezt , hogy engem annál jobban taszít .Sétálunk és mást sem érzek csakhogy arra a pillanatra vár hogy csókoljam meg . Mikor hazavisz , direkt a ház mellé visz , próbálja tele beszélni a fejem , aztán hosszasan bámul , csillog a szeme és várja hogy megcsókoljam ,mikor beüt a veszteség érzése (mert mint mondtam engem annál jobban taszít minél jobban erőlködik ) kiszállnék a kocsiból , elkönyvelve hogy ez teljesen kattant ...Ő pedig úgy tesz mint ha én lennék a hülye aki nem kapcsolt ! Ilyenkor rendszerint lehajtja a fejét , és körbe írja csűri-csavarja , én meg csak bámulok ki a fejemből hogy wtf ? addig addig mig kimondja kerek -perec hogy szerette volna ha megcsókolom . ( Ki hitte volna ? )
Vagy küldök egy képet neki ahol mosolygom , és azt mondja ra " inkább nem mondom mit csináltam mikor megláttam " ( szerintem tök egyértelmű hogy kiverte rá , de ő nem sejtette hogy ilyen okos leány vagyok én , ezért megint körbe írta a dolgot ,majd mikor már csak olyanokat írtam hogy okeee tudom mit csináltál , hát ugy érzi még mindig nem tiszta sor , ezért rám ordit h úgy felállt neki a himbilimbije hogy ki kellett vernie ! .............(meglepett ...)
De van hogy csak beszélgetünk , és néz és néz mondom miva' de ilyen tragikusan lezsibbad felakadt szemekkel lányos hangon odabúgja hogy " úúúúúgy megkefélénélek! .....
Általában spontán közli hogy mit csinálna velem , de úgy szó szerint képzeljétek el mikor épp a felvágottakról beszélünk , erre állatias hangon rám ordít hogy és akkor addig csókolnálak míg meg nem b*sználak ..!%!"+/!=(=
Kérlek segítsetek diagnosztizálni és várom a kezelési lapot is , tippek tanácsok , hasonló sztorik ,kérdés ... köszönöm!
Diagnózis: a pasi egy primitív, kangörcsös gyökér, aki hasonlóan lényegre törő lesz az ágyban is: magyarán kiábrándító.
De addig kár is eljutni vele, mert ezt a stílust ő nem fogja levedleni, te meg nem fogsz rá beindulni. Pedig neki meggyőződése, hogy te is egy altestvezérelt primitív ösztönlény vagy, aki nedvesedik a gondolatra is, hogy rád veri a farkát, meg akinek ha előkapja a dákót, akkor olthatatlan vágyat fog érezni, hogy ott helyben lesz.opja.
Az ilyen primitív állatokat én villámsebesen szoktam leépíteni, és kerülöm a továbbiakban. Nem kell erőltetni, ami nem megy.
"imádni való férfi , akivel jól érzem magam" vs. "állatias hangon rám ordít hogy és akkor addig csókolnálak míg meg nem b*sználak ..!%!"+/!=(= "
Annyira megérdemlitek egymás. =)
Miért nem hagyod ott a fszba? Komolyan nem értelek.
Nimfomániás vagy de a baszásra be sem indulsz...
Gyökér fszkalap a kreténje, de te "egy imádni való férfinek" tartod!
Találd már ki hogy mi a fenét akasz!
Ne téveszd össze kérdező a magas libidót a nimfomániával!
A nimfománia egy betegség.
Annyira idegesítő mikor nők ezt mondják magukra.
Egyébként én a helyedben otthagynám a francba. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Na igen.....
Kissé ellentmondásos ez, ninfonak tartod magad mégse szimpatikus ha rád állandoan gerjed és hangot is ad neki. Taszit, mégis imádod...
Talán meg kellene vele beszélned hogy ezt a fajta perverz megnyilvánulásait csökkentse le vagy korlátozza a konkrét eggyuttlétek idejére, és ne sexautomatát lásson benned folyton nem? Ha meg ez nem megy neki akkor szerintem az IQ szintje azonos lehet a pénisz méretével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!