Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizom egy férfival, de minél jobban erőlteti a testiséget annál jobban undorodom tőle. Én egy határozottan nimfomániás nő vagyok, de ez az ember kényszert érez, hogy molesztáljon szexuálisan engem . Miért? Ez milyen pszichés problémára utal?
Az utcán markolássza a fenekem mások előtt , direkt "romantikus" pillanatokat teremt csak csattanjon el a csók . de annyira lihegve akarja mindezt , hogy engem annál jobban taszít .Sétálunk és mást sem érzek csakhogy arra a pillanatra vár hogy csókoljam meg . Mikor hazavisz , direkt a ház mellé visz , próbálja tele beszélni a fejem , aztán hosszasan bámul , csillog a szeme és várja hogy megcsókoljam ,mikor beüt a veszteség érzése (mert mint mondtam engem annál jobban taszít minél jobban erőlködik ) kiszállnék a kocsiból , elkönyvelve hogy ez teljesen kattant ...Ő pedig úgy tesz mint ha én lennék a hülye aki nem kapcsolt ! Ilyenkor rendszerint lehajtja a fejét , és körbe írja csűri-csavarja , én meg csak bámulok ki a fejemből hogy wtf ? addig addig mig kimondja kerek -perec hogy szerette volna ha megcsókolom . ( Ki hitte volna ? )
Vagy küldök egy képet neki ahol mosolygom , és azt mondja ra " inkább nem mondom mit csináltam mikor megláttam " ( szerintem tök egyértelmű hogy kiverte rá , de ő nem sejtette hogy ilyen okos leány vagyok én , ezért megint körbe írta a dolgot ,majd mikor már csak olyanokat írtam hogy okeee tudom mit csináltál , hát ugy érzi még mindig nem tiszta sor , ezért rám ordit h úgy felállt neki a himbilimbije hogy ki kellett vernie ! .............(meglepett ...)
De van hogy csak beszélgetünk , és néz és néz mondom miva' de ilyen tragikusan lezsibbad felakadt szemekkel lányos hangon odabúgja hogy " úúúúúgy megkefélénélek! .....
Általában spontán közli hogy mit csinálna velem , de úgy szó szerint képzeljétek el mikor épp a felvágottakról beszélünk , erre állatias hangon rám ordít hogy és akkor addig csókolnálak míg meg nem b*sználak ..!%!"+/!=(=
Kérlek segítsetek diagnosztizálni és várom a kezelési lapot is , tippek tanácsok , hasonló sztorik ,kérdés ... köszönöm!
Miért beszélsz még mindig vele, ha taszít? Minek tűröd a szexuális zaklatást, ha nyilvánvalóan kellemetlennek találod?
Egyáltalán nem tűnsz egy olyan nőnek amúgy, akit érdemes komolyan venni. Ez nyilván nem indokolja az erőszakoskodást meg a zaklatást,de komolyan mondom, hogy nem tűnsz túl értelmesnek az alapján, ahogy fogalmazol. Vidd el pszichológushoz, ha szakszerű vélemény kell, a szakembereket meg szokták fizetni, ennyiből senki nem fog neked diagnózist felállítani ingyen :D
Nem hiszem, hogy nimfomán vagy, de mindegy.
Mit mond erről ő? Szembesítetted (normális hangnemben) ezzel a viselkedéssel?
Én nem szoktam úgy ismerkedni , hogy hello egy szexéhes qrva vagyok , velem egész nap szexelni kell majd , ha nem , akkor élve megeszlek . Jah . nem szoktam filmajanlot nyomni , majd latja , kinek mi . azt sem szeretném ha ezért en lennék az akinek nem lehet eleget tenni , és félni kell tölem , de azt sem ha rajtam tesztelnének minden elfojtott perverzitást .
Nem tartom kronikusnak . igy nem készitem fel a partnert ra , nem akarok tul tapasztaltnak tunni ,de amator sem. ez nekem olyan dolog amit erezni kell , nem pedig magyarazni. Nem szeretem ha mondanom kell hogy mikepp csinaálja , de engem se oktasson egy srác , szoban ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!