Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizom egy férfival, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom egy férfival, de minél jobban erőlteti a testiséget annál jobban undorodom tőle. Én egy határozottan nimfomániás nő vagyok, de ez az ember kényszert érez, hogy molesztáljon szexuálisan engem . Miért? Ez milyen pszichés problémára utal?

Figyelt kérdés

Az utcán markolássza a fenekem mások előtt , direkt "romantikus" pillanatokat teremt csak csattanjon el a csók . de annyira lihegve akarja mindezt , hogy engem annál jobban taszít .Sétálunk és mást sem érzek csakhogy arra a pillanatra vár hogy csókoljam meg . Mikor hazavisz , direkt a ház mellé visz , próbálja tele beszélni a fejem , aztán hosszasan bámul , csillog a szeme és várja hogy megcsókoljam ,mikor beüt a veszteség érzése (mert mint mondtam engem annál jobban taszít minél jobban erőlködik ) kiszállnék a kocsiból , elkönyvelve hogy ez teljesen kattant ...Ő pedig úgy tesz mint ha én lennék a hülye aki nem kapcsolt ! Ilyenkor rendszerint lehajtja a fejét , és körbe írja csűri-csavarja , én meg csak bámulok ki a fejemből hogy wtf ? addig addig mig kimondja kerek -perec hogy szerette volna ha megcsókolom . ( Ki hitte volna ? )

Vagy küldök egy képet neki ahol mosolygom , és azt mondja ra " inkább nem mondom mit csináltam mikor megláttam " ( szerintem tök egyértelmű hogy kiverte rá , de ő nem sejtette hogy ilyen okos leány vagyok én , ezért megint körbe írta a dolgot ,majd mikor már csak olyanokat írtam hogy okeee tudom mit csináltál , hát ugy érzi még mindig nem tiszta sor , ezért rám ordit h úgy felállt neki a himbilimbije hogy ki kellett vernie ! .............(meglepett ...)

De van hogy csak beszélgetünk , és néz és néz mondom miva' de ilyen tragikusan lezsibbad felakadt szemekkel lányos hangon odabúgja hogy " úúúúúgy megkefélénélek! .....

Általában spontán közli hogy mit csinálna velem , de úgy szó szerint képzeljétek el mikor épp a felvágottakról beszélünk , erre állatias hangon rám ordít hogy és akkor addig csókolnálak míg meg nem b*sználak ..!%!"+/!=(=

Kérlek segítsetek diagnosztizálni és várom a kezelési lapot is , tippek tanácsok , hasonló sztorik ,kérdés ... köszönöm!

2016. aug. 8. 09:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is undorító. Nekem sem jön be mikor a pasi erőszakos (nem feltétlen fizikálisan)..elég ha erőszakosan érezteti, hogy ő szexelne. Nem csípem az ilyet. A férjemtől sem. Rendesen lehangol és eltávolít tőle. (bár a férjem sosem volt ennyire proli és közönséges...el is ájultam volna ha olyat ordít rám, hogy blablabla míg meg nem bas.ználak.. Ez a stílus lehet, hogy menő egy útszéli ku.rvánál, de nálam tuti nem.) Értem, hogy mi nem tetszik neked... De erre én is csak azt tudom mondani, hogy hagyd a francba ezt a pasit. Mindegy,hogy amúgy mennyire cukipofa...amúgy vannak problémái...
2016. aug. 8. 11:10
 12/27 anonim ***** válasza:
90%
Nem rángatózik ilyenkor a feje, vagy más testrésze, amikor a semmiből beköpi ezeket az obszcén dolgokat? Simán lehet gyengébb Tourette-szindróma is.
2016. aug. 8. 11:12
 13/27 anonim ***** válasza:
83%
Az szokott lenni a baj a kapcsolatban, hogy ezek a dolgok később jönnek elő mert nem adja magát az ember randizós időszakban. Szerintem örülj, hogy most derült ki és még időben kiszállhatsz mert ez változni nem fog és már most tök idegesít téged
2016. aug. 8. 11:24
 14/27 Hildes válasza:
100%
Azért azt ne hagyjuk figyelmen kívűl hogy a hölgy ninfomán viselkedése is adhatott félreértést a fickónak arra hogy azthigyje hogy ezt szereti a párja ! Erről nincs infó hogy Ő adott esetben mennyire perverz..... Max a srác már ebből kiindulva pörög túl ! Nem tudjuk !!!!
2016. aug. 8. 11:24
 15/27 A kérdező kommentje:
ő engem frigidnek tart ! Szerinte nekem hányingerem támad a szex gondolatától is, csak azért írtam h nimfoman vagyok mert rajta kívül mindenki más perverznek tart engem . De egy nőnél egészen más ez . Én tudom hol a határ. Én izgatom az aktualis barátomat és provokálom ha kell egész nap egész éjjel kéjelgek neki....És felettébb mocskos vagyok az ágyban ... Emberünk ezt nem igazán sejti , és véletlen sem tudhatta meg , ha így vélekedik rólam.
2016. aug. 8. 11:46
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
En nem ertem ezt az egeszet, miert baj ha ennyire rad van gerjedve? Nem talalod ot vonzonak vagy mi? Mert ha vonzonak talalod es imadod a szexualitast akkor mi itt a gond? Az exem is hasonlo volt kb naponta haromszor vagott gerincre mikozben megallas nelkul ment oda vissza a karomkodas es imadtam mert en is szerettem ot.
2016. aug. 8. 11:49
 17/27 Sunshinedoll ***** válasza:
57%

Miért beszélsz még mindig vele, ha taszít? Minek tűröd a szexuális zaklatást, ha nyilvánvalóan kellemetlennek találod?

Egyáltalán nem tűnsz egy olyan nőnek amúgy, akit érdemes komolyan venni. Ez nyilván nem indokolja az erőszakoskodást meg a zaklatást,de komolyan mondom, hogy nem tűnsz túl értelmesnek az alapján, ahogy fogalmazol. Vidd el pszichológushoz, ha szakszerű vélemény kell, a szakembereket meg szokták fizetni, ennyiből senki nem fog neked diagnózist felállítani ingyen :D

2016. aug. 8. 13:33
 18/27 Hildes válasza:
45%
A megoldas a megfelelő kommunikácioban rejlik amenyiben van hozzá mindkét félnek megfelelő inteligenciája.......és ami a másikat flusztrálja idegesiti azon változtat a másik már ha fontos neki a másik !!!!!
2016. aug. 8. 14:29
 19/27 anonim ***** válasza:
95%

Nem hiszem, hogy nimfomán vagy, de mindegy.

Mit mond erről ő? Szembesítetted (normális hangnemben) ezzel a viselkedéssel?

2016. aug. 8. 16:24
 20/27 A kérdező kommentje:

Én nem szoktam úgy ismerkedni , hogy hello egy szexéhes qrva vagyok , velem egész nap szexelni kell majd , ha nem , akkor élve megeszlek . Jah . nem szoktam filmajanlot nyomni , majd latja , kinek mi . azt sem szeretném ha ezért en lennék az akinek nem lehet eleget tenni , és félni kell tölem , de azt sem ha rajtam tesztelnének minden elfojtott perverzitást .

Nem tartom kronikusnak . igy nem készitem fel a partnert ra , nem akarok tul tapasztaltnak tunni ,de amator sem. ez nekem olyan dolog amit erezni kell , nem pedig magyarazni. Nem szeretem ha mondanom kell hogy mikepp csinaálja , de engem se oktasson egy srác , szoban ne!

2016. aug. 8. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!