Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mikor esküdött? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mikor esküdött? Tényleg korai lenne még?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk már fiatalok (30,32 év) 20 éve ismerjük egymást de csak 1 éve találtunk egymásra. Nagy a szerelem, fél éve együtt is élünk, minden tökéletes, harmonikus a kapcsolatunk,tényleg minden a helyén van, ugy gondoljuk megtaláltuk az igazit. Nemrég volt az első évfordulónk,s megkérte a kezem, boldogan mondtam igent. Áprilisra sikerült is időpontot foglalni az esküvőre.

A környezetünkbe mindenki meglepődött...hogy jó hamar,ráérünk még vele stb...

Mi nem érezzük hogy bármire is várnunk kéne. Nem vagyunk már kamaszok,családra vágyunk, boldog életre együtt.

Ti mennyi idő után házasodtatok össze?Szerintetek is korai lenne még? Vélemények érdekelnek csak, az esküvő ugyis meglesz Áprilisban :)

2019. aug. 30. 10:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is az 1 éves évfordulónkon kérte meg a kezem. Rá 10 hó napra esküvő. Még nem voltunk 2 éve együtt. Ez több, mint 17 éve volt. Úgyhogy szerintem nem korai.
2019. szept. 1. 15:30
 22/23 anonim ***** válasza:
55%
Mi 2 éve voltunk együtt (az elejétől együtt éltünk), amikor a férjem megkérte a kezem. 4 hónappal később házasodtunk. Idén lesz a 7. házassági évfordulónk. A ti esetetekben nem tartom korainak. Jól ismeritek egymást, felnőtt emberek vagytok kialakult személyiséggel, vélhetően stabil egzisztenciával. Ez nem ugyanaz, mint tiniként járogatni. Akkor van itt az ideje, amikor ti megfelelőnek tartjátok. Egyébként elképesztőnek tartom, hogy emberek mi mindenben képesek véleményt nyilvánítani kérdés nélkül. Nem tudom felfogni, hogy jut ez eszükbe. Ne törődj vele.
2019. szept. 1. 22:46
 23/23 anonim ***** válasza:
50%

23 szülinapom előtt egy hónappal volt az esküvőnk. Akkor már 1 éve együtt voltunk.

2 éve házasok vagyunk és még mindig szerelmesek

2019. szept. 5. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!